Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в четвъртък

Видяна: 6780 пъти

ОВЕН
На това пълнолуние Венера е в прегръдките на Юпитер малко преди да навлезе в Близнаци. Може да получите подкрепа и финансиране на проектите си от спонсори, които не са безразлични към вас. Днес любовта си има цена, а за дарбите си всеки ще намери покровител. Огледайте се, може би до вас върви бъдещ талант, на който може да подадете ръка. Кандидатствайте за финансиране.
ТЕЛЕЦ
Днес Венера е в съвпад с Юпитер малко преди да навлезе в Близнаци. Един урежда финансиране, а друг се разделя с партньор, в когото не вижда перспектива. Ще има и такива, които ще решат да запазят старите връзки, независимо че вече поглеждат встрани, където очакват и материална подкрепа. Ден на тежък избор, на амбиции и желания да се взима повече отколкото ни се полага.
БЛИЗНАЦИ
Пълнолунието вади на показ страсти и амбиции. Конкуренцията се активизира и прави своя ход, който болезнено ще засегне личните ви интереси и планове. Змеят на желанията трудно се контролира, всеки иска и притиска другия, а от това ще страдат подчинените, близките и децата. Днес крясъците разболяват, не влизайте в спорове и не се опитвайте на никого нищо да доказвате.
РАК
Днес апетитите са огромни, но и нуждите ни са големи. Венера е в съвпад с Юпитер, а този аспект ще пренасочи някои средства и активи към нуждаещите се. Предстоящият светъл празник ще накара хора с възможности да направят жестове в името на бъдещето на децата и страната. Дано и вашата кошница се напълни на това пълнолуние. Важното да не се лакомиш, а да даваш от сърце.
ЛЪВ
Пълнолунието в нехармоничния ви Скорпион активизира змея на желанията във всеки от нас. Ще се действа подмолно и задкулисно. Очаквайте удари в гръб, но тези в лицето ще са много по болезнени и ще отварят рани в сърцето. Родените в третата декада получават неочаквани откази и губят подкрепата на спонсор. Ще се наложи да смените подхода или да потърсите нова дойна крава.
ДЕВА
Венера е в точен съвпад с Юпитер и в чудесен аспект към Слънцето на родените в последните дни на Девата. Искайте и ще ви се даде, може да попаднете в желаната група и екип, който ще бъде спонсориран в бъдещите съвместни инициативи. Амбициите ви достигат високи нива, сега е момента да се преборите за мястото, което отдавна сте заслужили с дългогодишни старания и работа.
ВЕЗНИ
Ден на ненаситната амбиция. Разпределят се и преразпределят субсидии и общи средства. Може да попаднете на точното място, но и конкуренцията вече е там. Ще видим остри битки около хранилката и поилката. Стойте далече от местата, където се пресичат интересите, където се вихри конфликт и напрежението нараства. Може да бъдете неприятно засегнати и ощетени и поради чужда грешка.
СКОРПИОН
Днес се активизира змеят на желанията. Никой на никого не прави компромис, изказват се крайни мнения, върви се към открито противопоставяне и агресия към всеки, който ти застане на пътя или с нещо ти пречи. Проблемът е, че до 25-и не сте в позиция да диктувате правилата и да водите парада. Подредете приоритетите, набележете целите, стегнете редиците и потърсете съюзници.
СТРЕЛЕЦ
Луната навлиза в Стрелец, а Венера в знака на опозицията ви Близнаците. Внимавайте в играта на чувствата. Лесно се отива към прекалявания, към необмислени контакти в емоционален и бизнес план. Един ще изневери на любимия, а друг на личните си убеждения. Всеки необмислен ход и действие ще ви вкарват в игра без правила, ще източват силите и ресурсите и ще ви разболяват.
КОЗИРОГ
Пълнолунието активизира болезнените ни амбиции. Трудно овладявате импулса, изказвате се неподготвени и правите необмислени крачки, след които ще се окажете в задънена улица. Родените в последните дни на зодията лесно привличат нови спонсори или важни благодетели в живота и работата си. Направете предложение, не изпускайте възможните партньори и в любовта.
ВОДОЛЕЙ
Днес може да ви се изплъзне желаното финансиране или някой, когото бихте искали да привлечете за съдействие. Родените в третата декада попадат в менгемето на нелоялната конкуренция. До вечерта ситуацията ще се промени, ще получите много повече от странични приятелски и партньорски връзки. Съдбата ви отнема един шанс, за да ви дари с няколко нови варианта.
РИБИ
Личната ви муза ще ви събуди с творчески идеи и хрумвания, които е добре да реализирате. Проблемът е, че на това пълнолуние Луна и Слънце са в конфликт към родените в първата декада и те трудно ще пробият в социума и още по-трудно ще реализират печалби. За родените в третата декада късметът идва с неочаквани срещи и идеи, които привличат бъдещите ви покровители и партньори.

Публикувана на
23 Май 2024 година