Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Благотворителен базар за лечението на малката Бела

Благотворителен базар върви на фейсбук страницата „Живот за мъничката Бела“. В момента се предлага AirPods Pro 1 Touch Control . Цената е 150 лв. Всички средства от продажбите отиват в полза на лечението на четиригодишната Бела от Русе.
„Нека не спираме да бъдем добри, нека не забравяме “отписаните” деца на България!“ , призовава организаторът на благотворителната страница Мариян Бояджиев.
На 2 годинки Бела получава сърдечен арест на площадката, където си играе с другите деца. Животът й е спасен, но последствията са много сериозни. Макар и за кратко, мозъкът остава без кислород. Според близките й в България тя няма шанс да оцелее, затова търсят помощ в чужбина.
От месеци детето е в турска клиника заедно с родителите си Мануела и Бисер. Там получава адекватни грижи, приема различни лекарства, правят се разнообразни манипулации.
Напредък има, но лечението ще е дълго, предстои и вливане на стволови клетки. Необходими са още много средства за да може тази мисия да се доведе до край и Бела да проходи самостоятелно.
Кампанията продължава и всеки може да дари и да се включи в благотворителния базар в социалната мрежа.
Можем да подкрепим Бела по следните начини:
Дарителска сметка:
BG85 FINV 9150 1317 5575 50
За Белослава Бисерова Бориславова
PayPal:
Pay Manuela Nikolova using PayPal.Me
Facebook група за Бела “Живот за мъничката Бела”

Публикувана на
21 Май 2024 година