Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в събота

Видяна: 6980 пъти

ОВЕН
Ден на мълниеносно привличане. В любовта и секса всичко е възможно. Венера е в точен съвпад с Уран, а този аспект ще активизира стари и млади в търсене на желания партньор. За хората на изкуството това е ден и на творческо вдъхновение. Вечерта е рискова за родените в първата декада. Не се отдалечавайте от дома и от законните си половинки, за да не ги изнервите и провокирате.
ТЕЛЕЦ
Един прекрасен ден, особено за родените в третата декада. Ще има с какво да се похвалите. Някой ще срещне любовта, а друг ще получи чаканото финансиране. Може да се уредите и с двете, ако имате до себе си качествен партньор. Всичко предприето ще е успешно. Пътувайте, гостувайте, канете гости. Днес обирате плодовете на дълъг труд или получавате нещо голямо в аванс.
БЛИЗНАЦИ
Луна и Нептун сключват пречупващи аспекти спрямо родените в първата декада. Не поемайте излишни рискове, поспете, останете в местата където се чувствате уютно и удобно. От обед положението се променя, вратите са отворени, назрява ситуация, в която вие ще определяте правилата и ще избирате вариантите, с които другите ще се съобразяват. Силите ви нарастват.
РАК
Казано е, че „каквото повикаш, такова ще ти се обади”, но след това и някой ще ти се обиди, ако разбере, че е бил пренебрегнат. Денят е зареден с особен магнетизъм. Съвпадът на Венера с Уран ни води към мълниеносни връзки, които удрят като гръм, но и бързо отминават. Не пренебрегвайте доказаните във времето партньори за нещо мимолетно. Навлизате в труден тридневен период.
ЛЪВ
Към обед Венера е в съвпад с Уран, а вечерта Слънцето настига Юпитер в Телец. Всяка грешка в любовта ще се заплаща не само с емоционални, но и с материални проблеми. Изневерите в момента ще ви оставят с празни ръце. Някой ще замени „кон за кокошка” заради мимолетно увлечение. Не рискувайте, не играйте хазартно, тайните ви връзки ще се разплетат, ще си имате проблеми със закона.
ДЕВА
Ден на фонтана от възможности, може да намерите нов източник на сила и ресурси и да получите чаканата подкрепа. Родените в третата декада са в много добра юридическа позиция до края на седмицата. Направете крачката, която все отлагате, приемете предложения и направете такива. Предстоящото пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница, не чакайте покана.
ВЕЗНИ
Ден на нестандартни ситуации, в които ще се окажете свързани с хора, които при други обстоятелства бихте отминали и пренебрегнали. Уран е открит с електричеството и съвпадът му с Венера предизвиква любовни мълнии, от които трудно ще избягате. Следобед Луната навлиза във Везни. Едно пътуване ще ви отведе на място, от което няма да искате да си тръгнете просто така.
СКОРПИОН
До обед стоите в сянка, не ви забелязват и оценяват. До вечерта хващате юздите и определяте приоритетите. Срещите ви ще са белязани с нещо възбуждащо, нестандартно и непривично. Включете се в любовната игра. Венера е в съвпад с Уран, а вечерта Слънцето настига Юпитер, възпламенява страсти и желания, води ни на среща с потенциални спонсори и любими. Вземете своето от живота.
СТРЕЛЕЦ
Важното уредете до обед. В момента навлизате в конфликтен тридневен период с навлизането на Луната в нехармоничните ви Риби. Не позволявайте на емоциите да вземат връх над разумната ви преценка. За родените около 1-5 декември вечерта е рискова и натоварена. Не слагайте сол в стари рани и не провокирайте никого. Не планирайте тежки натоварвания и важни срещи за уикенда.
КОЗИРОГ
Ден на любовно предизвикателство. На обед Венера и Уран са в съвпад, предстоят емоционални срещи. Огледайте се, завладява ви любовно очарование, а разходките сред природата ще ви зареждат с енергия и вдъхновяват в инициативите. Родените в третата декада срещат покровител и спонсор. Приемайте покани, дайте всичко от себе си във всеки контакт. Не изпускайте нито един шанс.
ВОДОЛЕЙ
Днес Венера е в точен съвпад с вашата управляваща планета Уран в знака на Телеца. Този аспект ще повлияе негативно върху досегашните ви любовни отношения. В живота ви се появява опасен изкусител, чиято цел е да ви използва. Не взимайте прибързани решения. Първосигналната реакция ще ви вкара в проблеми, разходи и нарушения, които не си струват цената, но ще трябва да я платите.
РИБИ
Ден, в който каквато и връзка да осъществите, ще имате ползи, късмет и обезпечение в бъдеще. Но това е и ден на магичната и магнетична любов, която идва като гръм, може да не получи чаканото одобрение от близки и приятели, но със сигурност ще ви донесе късмет, стимул и обезпечение. Ще запомните този уикенд с нещо ведро, приятно и благодатно, носещо големи надежди и очаквания.

Публикувана на
18 Май 2024 година