Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Боксьорка с кърваво писмо от затвора

Сексапилната боксьорка Арабела Дел Бусо преживява кошмарен период от живота си в затвора, където лежи от два месеца. Австралийката написа разтърсващо писмо до медиите, в което споделя, че се чувства „травмирана и насилвана“ от постоянните претърсвания на голо от страна на служителите. Красавицата се чувства жертва на сексуален тормоз.
„Обиските са не само травмиращи, но ме карат да се чувствам унизена. Всеки път трябва да се събличам пред двама охранители. Единият стои пред мен, другият отзад. След това първо трябва да си вдигна сутиена и да си покажа гърдите. След това някой от тях ми сваля бикините до коленете или напълно, а после трябва да се наведа и да си повдигна единия крак, а след това и другия“, пише отчаяната Арабела и допълва, че умишлено спестява някои неща от кухнята, понеже служителите на затвора ще прочетат писмото.
„Не исках да знаят някои неща, които биха застрашили моята безопасност. Всеки ден изпитвам такава тревога и страх как ще преживея деня“, добавя боксьорката, чието истинско име е Дона Преускер. Тя се изявява още по-успешно като модел на бельо.
В миналото надарената брюнетка имаше връзка с ръгби звездата Джош Рейнолдс, но през февруари нещата взеха много лош обрат за нея, след като бе осъдена на 20 месеца затвор за кражба на 52 000 австралийски долара от компания за специализирани грижи по ревматология в Сидни за периода 2019-2020 година.блиц

Публикувана на
15 Април 2024 година