Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кой ще е най-късметлийският ви ден през новата седмица

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 15 до 21 април 2024.
Овен - понеделник, 15 април
Още в началото на новата седмица късметът ви ще се развърже и ще успеете да излетете от задънената улица, в която бяхте попаднали.
Телец - събота, 20 април
Телци, в почивния ден Вселената ще ви измъкне от там, където сами се вкарахте, за да ви докаже за пореден път, че сте нейни галеници.
Близнаци - четвъртък, 18 април
Близнаци, картите падат и в четвъртък наяве ще излезе един голям враг, който беше в приятелското ви обкръжение, но спъваше през цялото време развитието ви.
Рак - неделя, 21 април
В последно време бяхте залети от работа и сега Вселената ви дава отпуска от ангажиментите, за да презаредите силите си. Дори и да не сте планирали почивка, то стягайте багажа, защото ще получите страхотно предложение за екскурзия.
Лъв - вторник, 16 април
Независимо дали мечтата ви е нов дом, или не, то във вторник Вселената ще ви даде знак, че най-вероятно до през следващата годината ще се сдобиете с ново жилище.
Дева - сряда, 17 април
Деви, в сряда стрелите на Купидон ще ви пронижат и вие ще попадате в плен на една любовна магия. Тази зима определено ще бъде любимата ви.
Везни - петък, 19 април
Вие обичате да драматизирате, но този път наистина се отнесоха с вас несправедливо. В петък ще получите извинение за това, че ви нараниха. Дайте прошка, за да освободите себе си от този тежък емоционален товар на плещите ви.
Скорпион - неделя, 21 април
В неделя всички почиват, но звездите са решили да натоварят Скорпионите с нов работен проект. Ще ви се даде се възможност да разширите бизнеса си или да стартирате нов проект.
Стрелец - понеделник, 15 април
Стрелци, началото на работната седмица ще започне толкова звездно, колкото винаги сте си мечтали. Вие сте под светлината на прожекторите и всички ще се влюбват във вас от пръв поглед. Не злоупотребявайте с чара си, а го използвайте за градивни неща.
Козирог - четвъртък, 18 април
Козирози, в четвъртък Вселената ще ви даде възможност да разширите мирогледа си. Срещата с нови хора ще отвори нови хоризонти пред вас.
Водолей - събота, 20 април
В съботния ден Водолеите ще получат телефонно обаждане, на което се надяваха от много дълго време. Отворете сърцето си и се впуснете в тази авантюра, защото точно от това се нуждаете в момента.
Риби - сряда, 17 април
Вселената ще ви потупа по рамото за добре свършената работа и ще ви даде възможност за голямо развитие на работното място. Не се страхувайте, а грабнете шанса, който ви се дава.

Публикувана на
14 Април 2024 година