Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Емрах не се отказва от мерака си по танцьорката Веси

След изненадващата и нелепа целувка, която Емрах лепна миналата седмица на партньорката си в танцовото състезание „Денсинг Старс“ – Веси, тя попари мераците му. За зрителите стана ясно, че спонтанната проява на интимност никак не й е била приятна. Тя не само изглеждаше смутена, а и раздразнена, но малкият син на Тони Стораро очевидно не го е забелязал или поне се прави на две и половина.

Той продължава да настоява, че помежду им има нещо повече от професионално партньорство, дори и след като Веси уточни още на следващата репетиция отношенията им и постави ясни граници в тях. Мълвата в попфолк средите носи, че дори и след като изтърпя неловката реч от сценичната си партньорка пред камерите, младият певец не се е отказал от намеренията си към нея. Нещо повече – Емрах бил убеден, че симпатиите са взаимни в някакъв момент Веси ще се поддаде на чара му.
„Бих искала да разгранича сценичното от действителността. И да кажа, че нашите отношения трябва да останат изцяло работни“, сподели Веси, а после сама пред камерите на „Денсинг Старс“ каза, че по време на последния й танц с Емрах се е случило нещо, което е прескочило личните й граници. Отношенията й с певеца били чисто професионални.
„Очаквам от теб да имаш моето уважение като професионалист, като педагог, който ти помага да се развиваш“, каза още Веси, при което Емрах възкликна: Това за к’во го казваш изобщо?“. „Защото е важно!“, уточни партньорката му.
След това Емрах заяви пред камерите, че не смята, че има за какво да се извинява. Даже наново настоя: „Доста хора виждат химията между нас, за което не съм и учуден. То си личи от километри, но като цяло аз съм дошъл да печеля, не да се опознавам с някой“.
Предстои да стане ясно дали наистина е така, още повече, че Веси бе категорична в позицията си.
„Това, което правим е изключително трудно. Аз положих огромни усилия, за да се сработим до този момент в предаването и няма да оставя някакво малко объркване да попречи на нашата работа заедно“, каза Веси.
След като се представиха със стрийт фюжън на сцената на шоуто, Емрах се задоволи само с прегръдка от партньорката си. Освен това получи предимно похвали от журито. Уикенд

Публикувана на
14 Април 2024 година