Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Психопати ще запалят света!!!

Иран атакува с дронове цели в Израел и това е в отговор на израелската атака, която разруши част от посолския комплекс на Иран в Дамаск и уби седем ирански военни. Т.е. Израел уби ирански длъжностни лица на иранска територия, каквато е посолството им в Сирия.
Страхил АНГЕЛОВ

Сега в западните медии ни обясняват, че Иран е нападнал Израел без никаква причина! Не, не е така. Всичко, което се случва в Близкия изток и това, което за съжаление предстои да се случи е провокирано от Израел и неполулярното правителство на Нетаняху, което най-нагло и арогантно предизвиква Иран по всякакви възможни начини. Защо никой на запад не осъди удара по иранското посолство в Сирия, което е тотално нарушение на всякакви международноправни норми? Защо за организирания от Израел геноцид в Газа се говореше с половин уста и ни се представяше като неизбежен "отговор" на терористичен акт? Защо на Израел се позволяваше всичко и той винаги бе оправдаван от западните медии и политическите елити в САЩ и Европа?
Сега за съжаление започна война, която ако не бъде спряна и не се озапти Израел, може да има чудовищни последствия за всички ни. Лошото е, че явно никой няма намерение да възпира Израел, а от там се сипят яросни закани по отношение на Иран и целият регион. Рискът е наистина голям, защото Израел със сигурност притежава ядрено оръжие, а за Иран се предполага, че има такова.
Така или иначе е рано да се говори за "война", но Израел вече обяви, че ще "изпепели" Иран. Да се надяваме, че всичко ще се сведе до изтрелване на дронове и засилване интензитета на бойните действия с Хизбула в Ливан и няма да се стигне до пълномащабен конфликт - нещо към което Израел очевидно се стреми от години!
Шепа психопати правят всичко възможно да запалят света, а Нетаняху е на път да унищожи Израел!
Голямата "заплаха" за т.нар. им "демокрация" не е Путин, нито Китай, а още по-малко Иран - проблемът е 35 трилиона дълг на САЩ деноминиран в долари. Застрашена е доскорошната "световна резервна валута", която един частен картел, наречен Федерален резерв, емитира и чрез нея държеше останалите в подчинение. Този монопол сега им се изплъзва и те са готови на абсолютно всичко - свят, който те не контролират не им е нужен.свободно слово

Публикувана на
14 Април 2024 година