Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Деми Мур секси на 62

Деми Мур, която тази година навършва 62 години, все още е една от най-сексапилните жени в света.
Деми е известна с ролите си в множество филми от американското кино. Тя винаги е била считана за една от най-големите холивудски красавици. Дори и сега тя може да се конкурира визуално с куп млади модели.Мур категорично все още е секс символ и това е една от причините да бъде канена на десетки модни събития. Тя наскоро присъства на откриването на изложба на Dolce & Gabbana в Милано.
Тя се появи в лъскава гола рокля, която очертаваше визията й и не скриваше нищо. На нея обаче роклята не седеше пошло, а по-скоро елегантно и без капка вулгарност.Под роклята Деми бе заложила на черно бельо с висока талия. Деми Мур остава модел на вечна красота и младост. Всяка жена, наближаваща пенсионирането, би искала да изглежда така. Без да знаете възрастта на актрисата, лесно можете да си помислите, че е на около 30.Още на младини Деми започна да тренира сериозно, а една от причините бе, че повечето й роли изискваха да е в добра физическа форма. В ежедневието към момента тя не е сред най-редовните посетители на фитнеса. Мур обожава да плува и го прави често и по много. Актрисата често е забелязвана и по различни плажове.Тя няма специални тайни за красота, а вярва, че основното нещо е хармонията на ума и тялото. Ако в живота на жената всичко е спокойно, тя ще е щастлива и това ще й се отрази. За да намери покой, звездата посещава енергиен учител.
Все пак няма как да пропуснем да споделим, че актрисата е прибягвала и до скалпела. В младостта си Деми се подложи на ринопластика, а след раждането на децата си, тя реши да коригира гърдите и корема си.
Деми е слагала лифтинг инжекции и филъри, за да поддържа младото си лице. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
14 Април 2024 година