Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пребиха момчето, поръчал побоя над ученичка

Нова агресия между непълнолетни се е случила в Пловдив, във връзка с пребитото момиче по-рано от седмицата. Група младежи са пребили предполагаемият поръчител на побоя над ученичката от СУ „Симеон Боливар. Група от 5-6 души започват да му крещят „Защо биеш момичета“, а той отвръща, че никого не удрял.
След това единият го удря в тялото и поваля на земята, а другите започват да го ритат. Той крещи, като казва и, че не я удрял. Клипът е заснет в район „Тракия“ до СУ „Св. Седмочисленици“ , като се е случил в междублоково пространство посред бял ден.
Прокуратурата и полицията започнаха проверка за насилието над ученичката. Предполага се, че нападнатото момче е това, което говори на видеото от подлез в район „Тракия“.
На въпросния клип се вижда как момче или момиче я удря, като тя пада на земята. Девойката пита: „Какъв ти е проблемът”, а отсреща се чува – „Ей, сега ще видиш”. Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват шамари, а накрая с все сила забива главата й в земята.
Пребитото искал да отмъсти на ученичката, защото му ударила шамар преди това. На видеото се чува как той казва: „Ела сега ми набий шамар“.трафикнюз

Публикувана на
14 Април 2024 година