Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Сузанита се извини на баща си, че го нарекла „кьорав изрод“

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, която се опитваше да пробие на музикалната сцена, но изкара само един хит и кариерата й приключи безславно, се е отдала на сина си Матиас. И до днес обаче тя не спира да провокира с разголени кадри.

Неколкократно се събира и разделя с бащата на сина си – състезателят по хвърляне на копия Марк Славов. Така и не става ясно дали към момента са заедно, тъй като отношенията им, са доста бурни и динамични.
Дълго време певицата не си говореше с баща й, който дори не познаваше внук си. Стигна се дори до крайности – в момент на алкохолно и наркотично опиянение, Сузанита нарече баща си „кьорав изрод“, подчертавайки, че той не спирал да изневерява на майка й, поръчвайки си жрици на любовта. Последва и клетва в социалните мрежи, но в крайна сметка баща и дъщеря успяха да заровят томахавките и преди няколко месеца Мурад се среща с внук си Матиас .
Припомняме, че преди 2 години чалга ветеранът сключи брак с Камелия Добрева, а бившата му съпруга Шенай, която е майка на Сузанита, замина за Италия и започна работа в местен ресторант. Наложи й се обаче да се прибере обратно в родината си, за да помага на дъщеря си в грижите за бебето.
Мълвата носи, че Сузанита била много озлобена към новата съпруга на Орхан Мурад..
За никого не е тайна, че тя заряза училището и се посвети на нощния живот. След това твърдеше, че продължава образованието си като частна ученичка, но запознати издават, че не е завършила успешно.
Преди да се обвърже с Марк Славов, тя смени няколко „сериозни гаджета“. Хора от близкото обкръжение пророкуват, че младите родители няма да останат заедно за дълго време, предвид честите скандали и голямото напрежение помежду им. Уикенд

Публикувана на
13 Април 2024 година