Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 7580 пъти

Овен
Днес с лекота пробивате облаците на изолацията и дистанцирането, с всеки може да се разберете и да разрешите спорните въпроси. Уточнете отношенията и ще избегнете проблемите и притесненията в следващите два дни. Днес за всичко имате втори вариант, втори шанс и възможност да постъпите различно и да коригирате отношенията си с тези, с които сте се дистанцирали.
Телец
Днес облаците се разнасят, не бързайте, оставете другите да изкажат болката си и не наливайте масло в огъня на враждата. Ако запазите спокойствие независимо случващото се ще си дадете сметка за нещо, което не сте разбирали и приемали. Днес откриваме истинския смисъл на отношенията си с някого. Телепатичните контакти, работят на макс, обаждат се тези, за които мислим.
Близнаци
Днес се мисли и действа в по-далечна перспектива. Водете преговори с фирми и приятели от чужбина. Направете предложения и чакайте такива. Не се съгласявайте с чуждите оферти. Може да се наложи да пътувате и да се срещнете на четири очи. Важното е да представите в приемлив вид предложенията си, да привлечете спонсори и съмишленици. Нека инициативата излиза от вас.
Рак
Днес опитайте да „огреете” и да бъдете там където е личният ви интерес, където са приятелите, шансовете, чувствата и бизнеса ви. Препоръчват се връзки с чужбина. Проверете условията за работа или кандидатстване в чуждестранни училища или фирми. Може да се спрете на два варианта, а след враме да изберете единия. И малко вероятното може да се реализира и да промени живота ви.
Лъв
Днес е важно да се подсигурите по всички линии на личната си амбиция. Обмислете и подгответе два варианта за работа и лични срещи. Нещо неочаквано може да се промени и обърка, а това ще изисква бързата ви и адекватна реакция. В момента нищо не е сигурно, бъдете гъвкави и готови да предложите нови решения и варианти при лични и делови разговори. Чакайте обаждане от чужбина.
Дева
Денят носи рискове повече за родените в третата декада. Не споделяйте планове и идеи, тенденцията е някой да се възползва от труда и амбициите ви и да реализира печалби за ваша сметка. Не пренебрегвайте задълженията си заради чуждите нужди. Свършете си належащата работа и тогава правете услуги. Всяко разсейване ще ви коства много и може да ви навреди здравословно.
Везни
Уплътнете си максимално деня с релаксираща и делова програма. Намерете време за преговори и подготовка за нови начинания. Кандидатствайте за работа в чуждестранна фирма и търсете спонсори за бъдещите си начинания. Един от дните, в които изпращаме стрелите на амбицията си към различни цели и посоки, все някоя ще уцели в десетката и ще ни срещне с бъдещи работодатели и партньори.
Скорпион
В момента за вас се отварят възможности и варианти, от които бързо трябва да се възползвате в следващите два дни. Не пропускайте срещи, реагирайте на покани и обаждания и се движете на гребена на вълната от промени. В момента може да хванете и вашия влак в любовта и дано не е последния. Обадете се на близки и приятели в чужбина, направете резервации за едно гостуване.
Стрелец
Днес родените след 11-и декември губят позиции, правят грешни и несигурни ходове, с което дават предимство на конкурентите си. Преговорите с чужбина зациклят, водите двойствен живот и любовните ви отношения излизат от релси. Но до вечерта ще се намери изход от всяко положение, ще уредите семеен проблем и връзките ви ще се напаснат. Пазете свои и чужди тайни. Без коментар.
Козирог
Добре е днес да осъществите контакт с фирми, с партньори или приятели от чужбина. Не оставайте нищо важно за уточняване в следващите два дни. Сега е момента да се договорите, да предложите своята оферта, да разгледате и приемете подходящата за вас. Може да попаднете на точното място и да получите нещо изгодно. Ден на откровение за правилния избор и в любовта.
Водолей
Използвайте всяка предложена възможност за делови и лични срещи, за разговори по важните за вас въпроси и за сближаване с нужните ви хора. Получавате и вести от чужбина, които ще променят живота и плановете ви, ще насочат амбициите ви в нова посока и ще посочат приоритетите. Днес се носите на гребена на вълната от възможности, не си пропилявайте шансовете, бъдете активни.
Риби
Луната от Близнаци е в конфликт с Марс и Нептун от Риби. Аспектът се свързва с алергиите, с нетърпимостта към определени отношения, храни и лекарства. Спазвайте инструкциите в дозировката на лекарства, не прекалявайте с алкохола, не позволявайте и на несподелените чувства да вредят на връзките ви. Има тенденция нещо да се подлюти, а друго направо да ни вгорчи живота.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Април 2024 година