Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Съпруг хвана жена си в леглото с осиновения им син

Съпруг изненадващо хвана жена си в леглото с осиновения им син, будистки монах. Кадри показват момента, в който ги изненадва, докато лудуват в брачната спалня в дома им в Сукотай, Тайланд.
64-годишният мъж разгръща чаршафите и хваща голата си съпруга заедно с голия монах.
Тя е на 45 и е виден политик от Демократическата партия., Оправда се пред медиите, заявявайки: „Не сме правили секс. Нищо не се е случило, не е както изглежда на видеото. Той имаше проблеми, така че просто си говорихме заедно и след това щяхме да се къпем“.
Рогоносецът разказа, че е започнал да подозира, че съпругата му има афера и умишлено й заложил капан, за да я хване в крачка. Той добави, че обвинява монаха, че е „прелъстил жена му“.Богатият предприемач каза, че миналата година съпругата му казала, че съжалява монаха и го попитала дали могат да го „осиновят“. „Жена ми винаги е била много религиозна. Дори се срещнахме в местния храм. Но наскоро забелязах, че тя прекарва повече време с младите монаси. Виждал съм я да влиза в стаята му и да се заключват“.
На будистките монаси в Тайланд не е позволено да остават насаме с жени и също така полагат клетва за безбрачие, за да служат като пример на своите поклонници.телеграф

Публикувана на
13 Април 2024 година