Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 15040 пъти

Овен
Днес Слънцето е в съвпад с ретроградно движещия се Меркурий в Овен. Това е аспектът на гения-глупак. Колкото и да сте умни, знаещи и тренирани днес ще направите грешен ход, особено ако участвате в съвместни инициативи, които изискват да се съобразявате с мнението на групата. Ще се окаже, че някой друг я управлява задкулисно и така автоматически попадате под нечий контрол.
Телец
Днес Слънцето е в точен съвпад с Меркурий. Може да ви хрумнат чудесни идеи, които реализирани на точното място в точното време и по правилния начин ще донесат печалби. Проблемът е, че в желанието нещата да станат бързо правите необмислен ход и така печалбата отива в чужди ръце. Не се препоръчва работа в екип. Останете само двама в люлката на живота, не изневерявайте.
Близнаци
Слънцето е в съвпад с вашата управляваща планета Меркурий. Ден на тайното знание споделено само между двама. Където се появи трети ще има конфликт, няма да се опази тайната на преговорите и работата може да се провали. В момента гениалността върви ръка за ръка с глупостта и позволява на конкуренцията и плагиатите да се ползват от труда ви. Бъдете пределно дискретни.
Рак
Днес правите сметката си без кръчмаря. Съвпадът на Слънце и Меркурий е рисков за родените в третата декада. Позволявате на егото да надделее над разума. Неблагоприятен ден за работа в екип. Не провеждайте събрания и не се изказвайте неподготвени. Може да ви стоварят чужд ангажимент. Ден на фатално привличане и в любовта. Вероятни са изневери, бъдете верни.
Лъв
Ден на фатално привличане не само в любовта, но и по отношение на деловите ви връзки. Внимавайте с обвързването, не работете в екип и не правете промени в графика си. Не сменяйте треньори и консултанти точно днес. Десет пъти помислете преди да вземете важно решение за бъдещето си. Ограничете контактите, особено с непознати. Не е ден за нови запознанства.
Дева
Днес Слънцето е в точен съвпад с вашата управляваща планета Меркурий, който в момента е ретрограден. Това положение ще помогне да се наложите в среда, в която до момента сте имали търкания, не са ви приемали или оценявали подобаващо. Дано знаете как да се представите. Ден на гения-глупак, който може сам да се провали, ако не знае къде, кога какво да каже и да си поиска.
Везни
Ден на конфликти и агресия, особено за родените около 10-12 октомври. Слънце и Меркурий ви гледат в точна опозиция от знака на Овена. Правите си сметка без кръчмаря, очаквате едно, но ще стане нещо друго. Бъдете готови да направите рязък завой в личната си политика и позиция, ако ситуацията го изисква. Не заставайте срещу силни и безкомпромисни противници, дори и да сте прави.
Скорпион
Бъдете внимателни, в този ден може да срещнете предатели и недоброжелатели. Не се препоръчва участие в колективни инициативи, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Споделеното ще стане обект на конфликти и намеси в личните ви дела. Препоръчват се консултации с лекари и специалисти в нужната ви област. Това, което свършите сами ще носи ползи.
Стрелец
Днес Слънцето е в точен съвпад с Меркурий в хармоничния ви Овен. Чуждите грешки ще работят във ваша полза. Днес и най-мъдрият ще покаже, че си е малко прост, не вижда и не се съобразява с реалностите. Може да елиминирате конкурент и да заемете мястото му. Важното е да не работите в екип и да не позволявате странична намеса в личния ви избор. Няма значение кой какво ви казва.
Козирог
Днес е важно да мислите повече за себе си, да уреждате собствените си проблеми и да работите по личната си програма. Посетете нужните ви лекари и специалисти, преговаряйте насаме, особено по важните делови въпроси. Не участвайте в съвместни инициативи. Ще се разпадат групи и колективи, ще се краде от общото не само във финансов план, но ще се посяга и на общите идеи.
Водолей
До обед проблемите ще са повече за родените в третата декада, но след това палачинката ще се обърне и до вечерта ще имате поне една печалба. Не се препоръчва работа в екип, ще ви натоварят максимално, а наградите и парите ще са за друг. В момента ви водят за носа и в любовта, връзките ви са неравностойни и меркантилни. Партньорите ви си правят тънки сметки, а вашите не излизат.
Риби
Днес се получава по заслуги, но неочаквани обрати в живота на другите може да ви осигурят и незаслужени печалби, повишение и преназначение. Слънцето е в съвпад с Меркурий, а това е аспектът на гения-глупак, на хората, които не си защитават интересите и изчакват докато друг не им отмъкне залъка от устата и любовта от кревата. Вечерта идва с проблеми, не оставайте друг да ги решава.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Април 2024 година