Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 10220 пъти

Овен
Днес е точния съвпад на вашата управляваща планета Марс със Сатурн в знака на Рибите. Ще се действа от позиция на силата. Родители и деца трудно ще са разберат, особено ако са под властта на агресивни и рискови импулси. Една кавга ще ви излезе солено, но ще определи границите в отношенията, след което няма да има връщане назад. Днес се острят ножове и сечива за работа.
Телец
Днес може да се загуби или спечели повече от друг път. Бъдете особено внимателни. Родените около 5-15 май печелят от направените промени в работата и партньорските връзки. Внедрете прогресивни идеи, намерете и хора с прогресивно мислене, които ще са от полза за бъдещите ви проекти и дейности. Не си позволявайте изчакване, това е губещата кауза в бизнеса и в любовта.
Близнаци
Днес може да спечелите много не само от активните си действия и работа, но и от грешките и конфликтите на другите. Когато двама се карат вие ще спечелите и ще имате ползи, стига да изчакате удобния момент за личната ви намеса. Водете активна политика, не оставайте пасивни, вземете това, което ви предлага живота и чуждите грешки. Планирайте за утре среща с лекар и специалист.
Рак
Активността ви ще бъде възнаградена. Не оставайте в пасивно изчакване, конкуренцията прави своя ход и очертава сферите си на влияние. Време е да се погрижите за приоритетите си. Родените около 1-10-и ще имат подкрепата на Марс и Сатурн от Риби. В критичен момент успявате да парирате опитите на някой да ви измести от важните за бъдещето места. Не обръщайте гръб на любовта.
Лъв
Ден на остри сблъсъци на интереси. Всеки е тръгнал с голямата кошница и няма да прави компромиси, ако интересите му се засегнат. Луна, Юпитер и Уран от Телец са в конфликт със Слънцето на родените около 5-15-и август. Попадате в изнудващи положения и плащате чужди сметки. Моментът не е благоприятен за взимане на заеми. За всичко ще си плащате и то скъпо.
Дева
Ден на леопарда, хищниците се готвят за скок. Родените около 1-10 септември привличат нечия агресия, сами се държат непримиримо и агресивно. В момента Сатурн и Марс ви облъчват в точна опозиция. Смирете апетитите, не влизайте в конфликт със силните на деня и с тези, от които сте си позволили да зависите. Агресията ще ескалира, а в такъв момент трябва да знаеш какво да искаш.
Везни
Днес пасивният човек ще претърпи крах на илюзиите и поражение, което трудно ще преглътне. Но ако действате активно и безкомпромисно ще успеете и ще вземете от живота и от другите това, което ви се полага. Добрите маниери не важат, лесно се прескача в градината на чуждия интерес, а любовта е агресивна и меркантилно насочена. Съвпадът на Марс и Сатурн активизира агресията.
Скорпион
Днес е точният съвпад на Марс и Сатурн в хармоничните ви Риби. Силата е с вас, държите в ръката си меча на принудата и нещата може да се случват както ги искате и планирате. Тенденцията е да спечелите тежка битка и да извлечете ползи от чуждата несигурност, колебание или невнимание. Ще водите преговори от позиция на силата, но и разходите ви ще се увеличат. За всичко се плаща.
Стрелец
Днес родените около 1-5 декември може да очакват провокации. Рискът ви диша във врата, не поемайте несвойствени и вредни ангажименти и не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Моментът е добър за рестартиране на стопирана фирмена дейност. Променете клаузи по договори и не давайте никому излишни предимства. Вечерта сте на прага на нестандартен избор в любовта.
Козирог
Успешен и ползотворен ден, особено за родените във втората декада, на които се препоръчва да действат силово, да не се отказват от намеренията си, от набелязаната програма и цел. Ще се наложи да влезете в остри битки на интереси и позиции, но твърдо трябва да държите на своето. Днес се очертават лагерите на губещите и на победителите, извоювайте си мястото в строя.
Водолей
Днес нападението е най-добрата защита. Нагазили сте в чужди води и е вероятно да ви организират капан. Ден на леопарда, който се готви за скок. Няма прошка за наивниците и за тези, които са бавят и не включват на скорост. До вечерта може да имате печалба, но част от нея друг ще вземе и използва. Вероятни са намеси в семейните ви дела и сметки. Борете се или увеличете дистанциите.
Риби
Ден за активни и целенасочени действия в желаната посока. Явете се на конкурси, парирайте опитите на конкуренцията да посегне на това, което си е ваше или сте го заслужили във времето назад. Пасивният човек ще загуби, а хората са активно и творческо мислене ще вземат своето от живота. Ако не се престрашите и не направите предложение и любовта ще ви избяга по тъча на изневерите.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Април 2024 година