Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 7280 пъти

Овен
Днес е новолунието в Овен, което ще бъде придружено от пълно слънчево затъмнение над Америка. Където мине сянката може да има тежки кризисни положения. Точно днес нищо важно не предприемайте, не подписвайте договори, не водете преговори, не се намесвайте в чуждия избор и не позволявайте намеси в своя. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вероятни са загуби.
Телец
Най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Слънчевото затъмнение ще е далече от нас, но ще се отрази негативно на родените около 5-15 май. Препоръчва се изолация и ненамеса. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не се включвайте в нови инициативи и бизнес участия. До десетина дни ще има конфликти в местата, през които днес преминава сянката на затъмнението.
Близнаци
Предстои пълно слънчево затъмнение, което ще се наблюдава от САЩ и Канада. Един от най-тежките дни за година в световен план. Всеки може да бъде засегнат и ощетен в своята игра, в живота и отношенията си. Нищо важно да не се предприема. Спазвайте диета на всички нива, не провеждайте важни разговори и не взимайте отговорни решения. Върви процес на пречистване и прочистване.
Рак
Новолунието в конфликтния ви Овен е придружено с пълно слънчево затъмнение, чиято сянка ще мине над САЩ и Канада. По тази линия до десетина дни може да се наблюдават тежки и конфликтни ситуации. Каквото и да подхванете няма да донесе желаните ползи. Чувствате се отпаднали, не се товарете с несвойствена и тежка работа. Каквото загубите трудно ще възстановите.
Лъв
Предстои пълно слънчево затъмнение над Америка и част от Канада. Вие сте в сравнително благоприятна позиция, може да спечелите от чуждите проблеми и конфликти и да приключите това, което дълго сте отлагали. Нищо ново да не се започва, но поне част от проблемите, които са ви пречили ще изчезнат. Не се намесвайте в чуждия избор, а своя отложете. Пъзелът се пренарежда.
Дева
Сутринта Луната е в съвпад с Венера, възможни са любовни изкушения. Вечерта предстои новолуние със слънчево затъмнение, което е тежък знак за местата, през които мине сянката му. Не се препоръчва да взимайте важни решения, не се обвързвайте с големи обещания и дълготрайни договори. Изкушенията са на всяка крачка. Не стартирайте фирмена дейност, друг ще управлява.
Везни
Предстои тежко и рисково за вас новолуние, придружено със слънчево затъмнение, което ще затъмни някои ваши амбиции, особено тези за работа и учене в чужбина. Луна, Слънце Венера и Меркурий ви гледат в опозиция. В отношенията ви с някого настъпват тежки кризи, изграждат се стени и прегради, които няма да може да преодолеете без компромиси от ваша страна. Нищо не започвайте.
Скорпион
Денят е белязан от сянката на слънчево затъмнение в някои части на Америка и Канада. Съдбата ни дава знаци и задава нова програма за бъдещето. Съветът е да не избързвате с избора, с начинанията и действията си. Нищо важно да не се започва. Спазвайте диета, прочистете мислите и пречистете тялото си. Не водете преговори, не позволявайте намеси в делата и в личния ви избор.
Стрелец
Ден за разчистване на стари сметки и за плащане на дългове. Новолунието в Овен ще бъде съпроводено с пълно слънчево затъмнение в някои части на САЩ и Канада. Много неща ще се правят на тъмно и ще влияят негативно върху бъдещето ни и това на света. Не предприемайте нищо важно, спазвайте диета, простете, направете общо прочистване на тялото, почистете и у дома.
Козирог
Един от най-тежките ви и губещи дни за годината. Новолунието в конфликтния ви Овен ще бъде придружено от пълно слънчево затъмнение, което може да затъмни не една връзка, работа и дейност и да ви вкара в проблеми. Не напрягайте очите, следете кръвното, не предприемайте нищо амбициозно и спазвайте диета на всички нива. Каквото се загуби трудно ще се върне и възстанови.
Водолей
Предстои пълно слънчево затъмнение, което няма да бъде наблюдавано от нашата страна, но в Америка ще го видят и усетят, а рекушетите ще засегнат и нас след време. Денят е тежък, рисков и неблагоприятен за каквито и да било действия и делови срещи. Инициативите ни са обречени на провал, взаимно си вредим, а така всеки ще си вкара автогол за бъдещето. Смирете амбициите.
Риби
Днес тъмнината на новолунието ще погълне Слънцето и в някои части на света ще се наблюдава пълно слънчево затъмнение. Това винаги е лош знак за месата, през които ще мине сянката. Ще продължи дълго, 3-4 мин. Хората ще си дадат сметка за много неща. Съдбата изпраща предупредителни сигнали, нужно е смирение, големите амбиции трябва да се забравят.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Април 2024 година