Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 6560 пъти

Овен
Ден на творческо вдъхновение, а някой може да намери и уреди базата, на която да се развива, да живее и работи в бъдеще. В обедните часове срещате хора, които може да преобърнат живота ви и да го поставят на нова база. Луна и Нептун са в съпад, а вечерта Луната настига и Венера в знака на Овена. За родените около 1 април ще има любовни изненади, може да направите и бебето.
Телец
Вдъхновен ден, особено за хората на изкуството. Може да намерите терена, в който да развихрите талантите си. Добре е за брокерски сделки. Попадате на място, където ще срещнете съмишленици или ще намерите призванието си. Не отклонявайте покани и не изпускайте предложените варианти. Обърнете внимание на здравето си, утрешният ден ще ви създаде доста главоболия.
Близнаци
Днес и родените в третата декада ще имат притеснителни и рискови моменти. Не споделяйте планове, намерения и лични проекти. Хората на изкуството може да се срещат с потенциални конкуренти и плагиати. Не се хвалете, за да не се похвали някой друг с вашите постижения и да приватизира идеите ви. Време е да се разделят собствености, имоти и наследства, преговаряйте.
Рак
Вдъхновен и творчески ден за родените в третата декада. Луна и Нептун от Риби стимулират дарбите и талантите ви. Ще се представите на ниво в местата, където отивате и ви предстои публична изява. Нищо важно не планирайте за утре. Днес може да постигнете съгласие с роднини по имотни и наследствени дела. Някой ще си хареса жилище, а друг ще реши да продава. Подсигурете си децата.
Лъв
Ден на вдъхновение и блестящи идеи. Може да намерите отдавна търсеното жилище или терен, на който да развивате някаква дейност. Преговаряйте с роднини по имотните дела. Да не се секат дървета и подсичат детските мечти. Направете това, за което някой ще ви помоли. Върнете стар дълг, няма значение какъв. Посетете близък или приятел в нужда, заредете го с внимание, обич и оптимизъм.
Дева
Денят носи повече проблеми и главоболия за родените в третата декада. Луна и Нептун ви гледат в опозиция. Не споделяйте плановете си, особено с роднини, с които предстои разговор за имотни и неследствени делби. Някой ще реализира идеите ви преди вас. Денят е добър за засаждане на полезни растения, лесно се усвояват полезните мисли и предписания, но ще има и кражба на идеи.
Везни
Постарайте се до края на деня да вземете важно решение, да убедите роднини и близки да ви съдействат в посока на наследствените дела и делби. Нищо важно не планирайте за утре. Сега е момента за постигане на взаимно изгодни споразумения. Не стойте дълго пред компютъра, пазете очите. Препоръчва се диета. Всичко посадено днес ще се хване и даде богата реколта.
Скорпион
Днес вашето си е ваше, а може да вземете и част от чуждото. Денят е благоприятен за имотни и наследствени дела. Уредете си срещи с роднини, решете наболелите проблеми. Залива ви и творческо вдъхновение, а влюбените може да създадат своя шедьовър. Тази вечер чакайте посещение на личната си муза. Луна и Венера стимулират любовта прегърнати в нощното небе.
Стрелец
Денят е тежък и конфликтен за родените в третата декада, особено ако прибързано споделят и съобщят идеите си пред шефове и колеги. Очертава се кражба на интелектуален труд и опити да ви наложат ограничаващи амбициите правила. Връзките ви са подложени на изпитание, трудно ще се реши имотен спор. Следете кръвното и не товарете очите. Започнете прочистваща диета.
Козирог
Един от дните, в които умът работи творчески и активно, правите важни асоциации, а натрупаният опит и знания ви се отплащат с чудесни хрумвания. Приключвате успешно дейност, проект или работна програма, от които ще спечелите. Като добавка може да уредите собственост или имот, на чиято база да развивате дарби и таланти, да обичате и живеете щастливо. Вземете каквото ви се предлага.
Водолей
Ден за уреждане на имотни дела, за покупко-продажби и брокерски инициативи. Може да намерите нещо търсено отдавна. Убеждавате семейството и роднините да ви съдействат. Заредени сте с творчески потенциал, идват ви идеи кое как да стане и за другата седмица планирате ремонти. Пътувайте, направете лично огледи и организирайте срещи с потенциалните клиенти.
Риби
Ден на блестящи хрумвания и творчески идеи, които ще ви донесат пари и почести, ако ги реализирате. Някой ще уреди и базата, на която ще се развива, живее и работи в бъдеще. Срещите ви са белязани с любов, привличане, големи надежди и перспективи. Направете и чакайте предложение. Не протакайте обвързването с близки на сърцето ви хора. Още утре една врата ще се затвори.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Април 2024 година