Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 6980 пъти

Овен
Днес надигат глава хората с комплекси и тези, които дълго са били потискани и пренебрегвани. Не се спирайте пред нищо, днес може да получите желаното и мечтаното с подкрепата на близки, роднини и приятели. Може да се справите с всяко затруднение и ограничение. Ще намерите верния подход във всяка ситуация, ще се наложите в отношения и спорове и ще постигнете целта си.
Телец
Ден на пробив, някъде ще стане от раз, а другаде ще има тежки битки и противопоставяне, но в крайна сметка ще удържите победа и ще привлечете съюзници за бъдещата си работа и дейност. Ден на реката от възможности, опитайте да реализират всяко предложение, възползвайте се от всеки удобен вариант. Конкуренцията работи на пълен капацитет, а това стяга и вашите редици.
Близнаци
Родените около 1-5 юни с в рискова позиция, Луна, Сатурн и Марс ви облъчват в квадратура. Контролирайте емоциите, бъдете пределно дипломатични и тактични, не си позволявайте да прекратите отношения, особено с близки и приятели. По добре не обсъждайте болни теми, не се дръжте ултимативно и не поставяйте условия. Сега е време за обединение, а не за раздори.
Рак
Днес съдбата дава силни оръжия в ръцете на родените около 1-5 юли. Налагате мнението си в средата, в която работите и се изявявате. Днес вие сте капитана в делови план, но в любовен късметът ви изневерява. Залисани в странични ангажименти и амбиции може да пропуснете нещо важно, което сте обещали на партньора. Не може да огреете навсякъде, ще се разбере какви са приоритетите ви.
Лъв
Днес може да привлечете съдействие от свои и чужди и да постигнете желаните резултати. Влезте в ролята на организатор и вдъхновител на полезни за всички проекти. Добре е да се работи в екип, да се събират последователи, роднини и приятели и да се задвижват стопирани в миналото начинания. Ден за пътуване, посадете цвете или полезно растение. И мислите ни идват с полезни съвети.
Дева
Днес проблемите ще са повече за родените около 1-6 септември. Старайте се да овладявате гнева и да не влизате в разправии и конфликти. Труден момент за водене на преговори. Приемете протегната ръка, независимо какви компромиси ще се наложи да направите. Нужни са ви съюзници. Сами няма да може да се справите с някои задачи. Търсете подходящите партньори и сътрудници.
Везни
Ден на реката, която винаги ще намери пътя към морето на големите си надежди. Така и вие днес ще лавирате между свои и чужди, между възможното и невъзможното, но в крайна сметка ще постигнете целите си. Всякакви компромиси са възможни, стига да ви водят към финала на важни за вас инициативи. В обедните часове натискът е най-голям, освобождават се творчески потенциали.
Скорпион
Силен и успешен ден, в който държите тоягата на принудата и диктувате правилата на играта. Луна, Марс и Сатурн са в перфектен аспект към Слънцето на родените около 1-5 ноември. Каквато и преграда да срещнете ще я преодолеете без проблем с активност и разпоредителни действия. Не се отказвайте от намеренията си, независимо кой и как ви пречи, провокира или игнорира.
Стрелец
Днес ще срещате агресивна и подмолна опозиция. Конкуренцията се обединява и се опитва да ви извади от играта. И у дома няма да получите разбиране и съдействие, а някои отношения са пред скъсване. Замълчете, не предизвиквайте спорове и не участвайте в чуждите игри. В момента е важно да запазите неутралитет, за да може в следващите дни да направите верния избор на посока и цел.
Козирог
Днес може да постигнете целите си, въпреки съпротивата отстрани и пречките по пътя. Лесно ще убедите някой да ви съдейства, овладявате и намесата на конкуренцията. Искайте повече и ще ви се даде достатъчно. Някъде може да се поставят ултиматуми и да се действа силово, ако срещнете съпротива или неразбиране за нуждите на момента. Ден за среща със съмишленици и симпатизанти.
Водолей
Денят е белязан с много амбиция, устрем и натиск. Намирате подходящите хора, с които заедно да стигнете до желаната цел. Символ е реката, която набира сили от много извори и потоци и пълноводна стига до морето. Сега е момента да съберете и организирате екип за работата, която ви предстои. Доверете се на интуицията, не отхвърляйте тези, които почукат на вратата ви.
Риби
Денят е зареден с агресия и конфликтност. Действа се силово, някой ви притиска, но и вие не успявате да сдържите амбицията, пробивате си път независимо всичко и всички. Каквато и преграда да се появи няма да се спрете и изтърпите, ще я подкопаете или заобиколите и пак ще се устремите към важната за вас цел. За родените около изгрева предстоят тежки раздели с близки и партньори.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Април 2024 година