Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 7940 пъти

ОВЕН
Венера навлиза в Овен, носи конфликти и предизвикателства в любовта. До 25 април опитайте да подновите стара връзка и да се сдобрите с любимите. От май може да започнете начисто с нови контакти и партньори. Важното днес уредете до обед и без свидетели. Отношенията ви излизат от рамките на добрия тон. Някой ще премълчи, но друг отново ще заформи скандал.
ТЕЛЕЦ
Венера навлиза в Овен, а вие сте на път да влезете в конфликти с колеги, близки и подчинени. Точно днес не участвайте в събрания и уточняващи работата разговори. Ще се говори много, ще се спори по маловажни проблеми, а основното и важното няма да се реши. За днес се препоръчват само двустранни срещи с необходимите ви специалисти в юридически или здравословен план.
БЛИЗНАЦИ
Денят започва с успех за родените в третата декада, но с напредването на деня за родените в първата декада започват проблеми, които може да са създадени от хора с комплекси или в притеснено положение. От днес Венера вече не ви гледа в опозиция, може да се разберете и до вечерта да решите споровете. От живота ви си тръгва неприятен дразнител. Не се обръщайте назад.
РАК
До обед влизате в излишни спорове и сами си създавате проблеми с намесата в чужди дела. Към обед Луната навлиза в хармоничните ви Риби и до вечерта ще дойде в съвпад с Марс и Сатурн. Хора в притеснено положение ще имат нужда от вашата подкрепа. Бъдете внимателни, може да спечелите от водените битки около вас, но и болезнено да се опарите от нечий конфликт. Стойте настрана.
ЛЪВ
Родените в третата декада може да попаднат в капана на спорове и разправии за дреболии. Губите си времето, качвате кръвното и адреналина. Следобед агресията нараства, но вие може да се измъкнете и да гледате развитието на ситуацията отстрани. Денят е добър само за двустранни разговори. Не участвайте в събрания на екипа, уредете си директни срещи с нужните специалисти.
ДЕВА
Ден на затишие пред буря. Сутринта изглежда, че всичко е наред, но до вечерта очаквайте букет от стресиращи положения и промени, които ще ви противопоставят на колеги, близки и приятели. Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и бърза на среща с Марс. Аспектът провокира прибързана емоционална агресия, не бива да се действа първосигнално. Мислете за последствията.
ВЕЗНИ
Днес вашата управляваща планета Венера навлиза в знака на опозицията ви Овена, където не е на мястото си и където се държи разпоредително и властно, вместо мило и нежно с околните. Ставате с една идея по конфликтни във връзките, поставяте ултиматуми, държите се сприхаво, нетолерантно и гневно. Любовта ви е поставена на изпитание, смирете се, за да не останете сами.
СКОРПИОН
До обед нищо не става както сте го планирали, както го искате и желаете. С напредването на деня навлизате в силен и амбициозен период. Луна, Марс и Сатурн от Риби изковават за вас меч на силата, с който ще завоювате желаната позиция, ще налагате мнението си с авторитет и принуда, ще поставяте условия и другите ще ги приемат. Опитайте да се справите с всеки враг поотделно.
СТРЕЛЕЦ
Важното уредете до обед. В момента навлизате в конфликтен тридневен период с навлизането на Луната в нехармоничните ви Риби. Не позволявайте на емоциите да вземат връх над разумната ви преценка. За родените около 1-5 декември вечерта е рискова и натоварена. Не слагайте сол в стари рани и не провокирайте никого. Не планирайте тежки натоварвания и важни срещи за уикенда.
КОЗИРОГ
Днес Венера навлиза в нехармоничния ви Овен и до 29-и ще мъти водата на личните ви и интимни отношения. Денят е рисков и конфликтен, където се съберат повече хора ще има спорове, взаимни нападки и обиди. Моментът е добър за консултации при специалист по въпросите, които не търпят отлагане. Бъдете избирателни във връзките. Вечерта може да попаднете в емоционален капан.
ВОДОЛЕЙ
До обед може да постигнете много, ако работите солово и не позволявате намеси в делата и плановете ви. Ще имате свобода на действие и голяма доза късмет, ако не се включвате в екипни инициативи, в които не се знае кой дърпа конците, кой води хорото и размахва кърпата. Вечерта е заредена с емоция, която може да отиде в крайности. Контролирайте се във всеки момент.
РИБИ
Днес Венера напуска знака на Рибите, а с нея си отива и една болезнена емоция, която ви е пречила да се съсредоточите върху важните въпроси и проблеми за решаване. Насочвате погледа си към ежедневните задължения, слагате край на бленуването и мислите доста по-реалистично. Препоръчват се конфиденциални разговори. Не правете личните си проблеми публично достояние.

Публикувана на
05 Април 2024 година