Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в четвъртък

Видяна: 8880 пъти

Овен
Днес е важно да се финализират отношения, да се приключи и представи за обсъждане работен проект, да се сложи край на водените дела или преговори. Не позволявайте на странични хора и фактори да се намесват в играта, която водите с някого. Ден на фатално привличане и в любовта. Едно запознанство в момента ще ви донесе повече сълзи и проблеми, отколкото радости и сладости.
Телец
Ден на размишления и успокоение на духа. Нищо ново да не се започва, а да се приключват важните дела и да се решават наболелите проблеми. Не се отклонявайте от плана. Може да ви се обадят с изгодно на пръв поглед делово предложение, което ще ви донесе в бъдеще само болки, разочарования и разходи. Вървете си по пътя, не започвайте нова връзка, бъдете верни.
Близнаци
Днес е важно да следвате определената от миналите дни цел. Не поемайте нови ангажименти, не си променяйте плановете и до вечерта ще постигнете успех, ще финализирате сделки и ще си получите парите. Всеки поглед встрани ще ви вкарва в неприятни положения и допълнителни разходи. Не си определяйте първа среща, не поглеждайте встрани от семейната пътека.
Рак
Днес е важно да си вървиш по пътя и да не променяш предварително очертания план. Всяка промяна или нов избор ще ви вкарва в проблемна и рискова ситуация. Ден на фатално привличане, особено в чувствата и любовта. Не се спирайте с непознати, не позволявайте и на познатите да се намесват в личната ви програма и да определят приоритетите ви, само така ще си постигнете целта.
Лъв
Луната от Водолей и планетите от Телец образуват кармичен кръст с рожденото ви Слънце. Родените във втората декада са пред тежък избор. Вървете към избраната цел, не се колебайте и не поглеждате встрани, докато не уредите нещата. Не е добре се връщате назад или да тръгвате в нова посока. Всяко подобно действие ще ви изиграе лоша шега. Губите нещо, което ви дава сигурност.
Дева
Днес всяка цел е лесно достижима, ако я преследвате неотклонно и не се занимавате с нищо странично. Една случайна среща и разговор може да ви откажат от цели и намерения, за които дълго сте се подготвяли, работили и страдали. Не си променяйте решението и мнението, независимо страничните съвети и влияния. Точно днес не изневерявайте, но може да разберете за изневери.
Везни
Днес няма цел, която да не може да постигнете. Действайте с амбиция в посока на основните ви приоритети. Концентрирайте усилията си върху най важното за момента и до утре ще го постигнете. Не бързайте, изпипвайте подробностите и не се разсейвайте с погледи в страни. Ако ви се обадят с ново предложение или покана за среща, не се захващайте, а продължете в уговорената посока.
Скорпион
Ден на фатално привличане, особено в любовта. Съветът е да си вървите по пътя, да не се отклонявате от планираното, да бъдете верни на партньора и на собствените си решения от предните дни. Всяка промяна в курса, поведението и отношенията ще носи загуби, проблеми и болки. Ако издържите напъна на страстта и амбицията в следващите дни ще берете плодовете на верността.
Стрелец
Успешен ден за тези, които приключат навреме с дадените обещания и представят готовите си проекти. Сега е момента да се организират изложби и представяния на дълъг интелектуален труд. В момента завършвате определен работен цикъл и може да оберете овациите на публиката. И на работното ви място идеите и докладите ви ще бъдат одобрени и може да ви донесат повишение.
Козирог
Ден за приключване и обиране плодовете на дълъг труд. Представете готовите проекти и чакайте награди за добре свършената работа. Не се препоръчва активност в социалните мрежи. Страничните контакти ще ви разсейват и пречат да реализирате замислите си и да покажете ниво. Не позволявайте намеси в личния ви избор, не изневерявайте на партньора и на личната си мисия.
Водолей
Луната от Водолей е в конфликт с Юпитер и Уран от Телец, действията ви да са съобразени със законите в страната. Идват печалби, ако карате по каналния и законов ред. Не позволявайте нищо да ви разсейва, не променяйте плановете си и не тръгвайте в нова посока. В любовта и връзките попадате на измамно привличане. Днес всеки грешен ход ще се плаща скъпо, не изневерявайте.
Риби
Днес поне една цел ще бъде постигната, а това ще ви донесе лично удовлетворение, ще ви помогне и импонира на следващите начинания и действия. Избягвайте намеси и фатални влияния у дома и на работното място. Не канете и не ходете на гости. До вечерта може да постигнете целта, която вчера е изглеждала далечна и непостижима. Чакайте придобивки и награди за добре свършената работа.
telegraph.bg

Публикувана на
04 Април 2024 година