Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 3840 пъти

Овен
Днес трупате знания и умения. Може да попаднете на ценни хора и информации, които не се дават всеки ден и на всеки. Чудесен момент за влизане в нова среда или група по интереси. Може да смените фитнеса и треньора, да излезете от обкръжението, което вече ви вреди и да намерите нещо по-добро за вас и децата. Ще спечелят добре подготвените в ситуацията. Ден на тайното знание.
Телец
Днес за родените около 10 май ще действат конфликтни аспекти. Контролирайте емоциите и се движете по линията на най-малкото съпротивление към околните и средата. Не се изказвайте неподготвени. Ден на тайната и поверителна информация. На повърхността на отношенията плуват само полуистини. Може да бъдете заблудени в чувствата и да направите губещ ход.
Близнаци
Ден за старт на нова учебна програма. Потърсете по добри учители за децата, сменете треньора, намерете и подходящия фитнес. Ден на поверителната информация, не споделяйте всичко, което научите и разберете. Лесно може да стигнете до първоизточника или до първопричината за личните ви проблеми и грижи. И сънищата носят подсказка как да постъпите в труден момент.
Рак
Ден на поверителната информация. Лесно разгадавате нечии амбиции, тайни и намерения. Не пропускайте момента за реакция, за да избегнете задълбочаване на кризата. Проверете всичко, което ви интересува от няколко източника. Хващате някого в крачка и разбирате кой ви е мътил водата. Доверете се на интуицията, днес тя е най-верният ви съюзник и работи безотказно на всички нива.
Лъв
Днес сте на кръста на изпитанията, влизате в нерегламентирани връзки, подавате се на импулса и емоцията и тръгвате в нестандартна посока. Въздържайте се от взимане на важни решения. С непремерена стъпка може да объркате не само своя живот, но и този на близките. Проведете консултации със специалист в нужната ви област. Неблагоприятно за гинекологични интервенции.
Дева
Днес добрата подготовка и натрупаните знания дават резултат. Може да ви предложат позиция на консултант и учител, не се отказвайте от странични и допълнителни доходи, време за всичко ще се намери. Създадените в момента делови контакти ще обезпечат бъдещата ви работа и дейност и ще ви осигурят необходимата база за развитие. Нищо важно не отлагайте за утре, днес е вашият шанс.
Везни
Днес може да получите изгодно делово предложение. Не пропускайте и поканите за празниците, разкрепостете се, повеселете се, създайте нови връзки. Ден на алтруиста и на тези, които ще отделят от времето и парите си в полза на някой в нужда. И най-обърканите отношения може да се оправят. Днес взимате важен житейски изпит и дано останете горди и доволни от себе си.
Скорпион
Луната от Скорпион е в опозиция на Уран, а този аспект носи предизвикателства в отношенията и секса, въвлича ви в опасни връзки, които ще се отразят негативно на досегашните ви отношения. Който има възможност може да изреди цялата Камасутра. Днес повишавате знанията и опитностите си в различни области на живота. Всяка информация ще е ценна и навременна.
Стрелец
Днес е важно да се приобщите към добре осведомена и приближена до източника на важна информация група, за да може да разберете и да предвидите ходовете на тези, от които зависите. Никъде на отивайте без предварителна подготовка и проучване на хората, с които ще се срещате. Това ще ви помогне, ако се наложи да избирате между няколко варианта. Бъдете изискващи и настойчиви.
Козирог
Ден на тайните проекти и начинания. Копайте по надълбоко в професионалните и лични връзки и ще стигнете до съкровище. Може да разкриете и нечия съкровена тайна, а това ще ви помогне да планирате и направите успешен ход. Не се хвалете с постигнатото, днес всяка информация струва пари, а планираното от вас може да струва и да ви донесе много пари. Защитете си интересите.
Водолей
Днес някой ви спестява информация, а и вие не полагате усилия да разберете кой какви ги върши и какви амбиции има. Интересите ви се разминават, някой опитва да се намеси в личния ви избор и намерения. Не споделяйте плановете си с хора, които знаете, че ще ви окажат съпротива и няма да са съгласни с решенията ви. Важното отложете за вечерта, когато вече сте в приятелска среда.
Риби
Днес Луната от Скорпион е в перфектен аспект със строгия Сатурн от вашия знак. Родители и деца ще се разберат и ще си влязат в положението. Ще разберете основата на проблема и може да го разрешите и изтръгнете от корена му. Дава ви се тайно знание по интуитивен път. Може да намерите и ново място, в което да реализирате сили, дарби и таланти. Намирате подходящи треньори и учители.
telegraph.bg

Публикувана на
02 Март 2024 година