Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Лейди Гага влюбена до уши, ще има сватба

Връзката на Лейди Гага и финансиста Майкъл Полански е минала на ново ниво и скоро може да се очаква сватба, съобщиха пред ЕТ приближени на двойката.
Лудост

Лейди Гага била влюбена до уши в Полански, но не искала да пришпорва нещата. Той ухажвал певицата още от 2019 г., когато се запознали на коледно парти. Той е един от най-желаните ергени в Холивуд.
Полански управлява фондация „Паркър”, която е фокусирана във финансирането на изследвания за откриване на лекарство срещу рака.
Фондацията бе създадена с капитал ат 600 млн. долара, дарение от един от основателите на Фейсбук - Шон Паркър.
Кариера
Певицата и филантропът от известно време живеят заедно, но засега отричат упоритите слухове, че са сгодени. Лейди Гага ще се превъплъти в ролята на Харли Куин в продължението на сагата за Жокера.
Там тя ще замени Марго Роби, която се отказа от ролята на злодейката. Първата част донесе на продуцентите над един милиард долара. Очаква се интересът към втората част да е още по-голям заради участието на Гага.
„Майкъл е моята котва, която ме държи стабилна”, заяви тя в коментар по повод връзката си. Кариерата на Лейди Гага се развива с бесни темпове, след като тя стана лице на популярната игра Fortnite.
Участниците вече могат да играят с аватар на певицата. Тя е осигурила музикалните мотиви от свои песни. Интересно е, че певицата започва да прави луди пари от обвързването си с Fortnite от момента, в който започнала да излиза с Полански. телеграф

Публикувана на
02 Март 2024 година