Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кюстендилката Христиана от „Ергенът“ била с 25 кила отгоре

С близо 25 килограма отгоре е била скандалната участничка от „Ергенът“ Христиана Манова преди няколко години. Психоложката, която още в първия епизод показа, че силно обича чашката, призна в социалния си профил за проблеми с теглото. Тя показа своя снимка, на която е наплаво неузнаваема.
„Как го постигнах? За колко време? Скоро ще кача видео“, обеща момата. Тя признава, че проблемите с килограмте започнали още когато била ученичка. След като завършила училище, рязко се запуснала и стигнала почти 85 кила. С много усилия и воля успяла да влезе в норма.
Зрители отново я нападнаха, като поставиха под съмнение доколко е успяла да овладее проблемите си. „И сега не си фиданка! Коремче, увиснали бицепси, целулит… Има още бая да поработиш, за да даваш съвети на другите“, хокат я в мрежата.
Още на старта на третия сезон на "Ергенът" Христиана направи много лошо впечатление заради алкохолните си изцепки. Детската психоложка сериозно злоупотреби с чашките и се наложи от продукцията да й съдействат да изтрезнее преди церемонията на розата.

Публикувана на
01 Март 2024 година