Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Боби Михайлов, жена му и Малката Перука с баровски часовници

Луксът привлича Боби Михайлов! Президентът на БФС в оставка колекционира баровски часовници от реномирана швейцарска марка и вече има десетки събрани модели. При изслушването си в Народното събрание Боби се появи с поредното си бижу.
Михайлов броеше минутите до края на изслушването си с титаниев часовник, чиято цена в официалния магазин на марката е 10 700 долара, или около 20 000 лева. Задната му част е направена от сапфирено стъкло, а механизмът е автоматичен. Часовникът съчетава луксозни материали, безупречна изработка и отличителен дизайнерски дух. Моделът на Боби е от сравнително „евтините“. Цените на въпросната марка започват от 12 000 лева и достигат умопомрачителни суми от над 400 бона. Най-скъпото бижу на швейцарците вероятно не е по джоба дори и на Боби – струва над 1 милион лева.
През годините Михайлов се появява на публични събития с различни модели часовници, които сменя според настроението си. Съчетава ги с елегантните костюми, за които също хвърля хиляди левове. Президентът на БФС в оставка ревниво крие каква заплата получава като шеф на футбола. Според специалиста по спортно право Георги Градев тя е била 20 000 лева на месец – точно колкото струва последният му часовник. Други слухове говорят за още по-високо възнаграждение за Боби. От 2017 до 2022 г. приходите на БФС от нестопанска дейност достигат 108 млн. лева, като разходите са около 103 млн. Най-голямото перо в отчета са „други“ административни разходи, където отиват над 37 млн. лева за пет години. За тази година бюджетът е 19 млн. лева, а разходите се очаква да са 17 милиона.
Семейството на Боби не остава по-назад в скъпарските аксесоари. Преди време неговият син Ники Михайлов се появи с часовник „Ролекс“, оценен на 15 000 долара. От своя страна съпругата на президента в оставка Мария Петрова не си играе на дребно и залага на златото.
Наскоро папараците заснеха бившата гимнастичка с аксесоари за десетки хиляди левове. На ушите си любимата на Боби М. е поставила изключително модерни, но и мегатузарски обеци. Аксесоарът, който й придава още повече чар, е от злато. Не е ясно точно коя е фирмата, изработила бижутата на Петрова, но отдалеч си личи, че са първо качество, разбира се, както и много скъпи. На дясната си ръка съпругата на президента на БФС е поставила скъп часовник, естествено златен. /хотарена

Публикувана на
01 Декември 2023 година