Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои са най-претенциозни на първата среща

Ако списъкът ви с разочароващи първи срещи е дълъг, вероятно са ви казвали да понижите стандартите си. Но да имаш големи очаквания не е толкова лошо – това просто означава, че знаете точно какво искате и ако това отнема повече време и усилия, тогава така да бъде!
Въпреки че не би трябвало да сме склонни да правим компромис с това, което заслужаваме, има някои зодии, които са пословични с по-високите стандарти от повечето – особено що се отнася до срещи.
Вижте кои са тези взискателни знаци според астролога Мишел Бел, която разказва за тях пред Bustle:
Дева
Независимо дали декорират домовете си, или се зареждат с тренировка, Девите се раздават на 110 процента. Те се сдобиват със своята „ориентирана към прецизност природа“ от управляващата планета на зодията – Меркурий, и в резултат на това постоянно вдигат летвата.
„Стремежът им към съвършенство е безмилостен и те ще положат много усилия, за да го постигнат“, обяснява астрологът Мишел Бел. Не позволявайте обаче взискателната им персона да ви попречи да опитате късмета си с тях – Девите са едни от най-големите късметлии в приложенията за запознанства, така че стандартите им може би не са толкова недостижими, колкото изглеждат.
Везни
Везните могат да привлекат вниманието на почти всекиго, но точно затова те никога няма да се задоволят с по-малко, отколкото заслужават. Те знаят, че има човек, който ще им даде всичко, което искат, и дори повече от това. „Везните ценят баланса и справедливостта, като търсят партньорства, които са толкова красиви отвътре, колкото и отвън“, споделя астрологът Мишел Бел. Всички трябва да сме като тях!
Козирог
Според Бел Козирозите са „подхранвани от амбиция и горещо желание за успех“, поради което се стремят към най-доброто във всяка ситуация. „Насочвайки се към възвишени цели, Козирозите са известни със своята непоклатима решителност и силна работна етика“, казва експертът по астрология.
„Със Сатурн като свой космически треньор, те имат дисциплината и постоянството да превърнат мечтите си в реалност.“ Разбира се, този мотивиран знак се нуждае от партньор, който ще отговаря на неговото ниво, поради което кардиналният знак е толкова съвместим с Дева. В края на краищата, другарският земен знак знае това-онова за високите стандарти.

Публикувана на
28 Ноември 2023 година