Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пеевски не ставал за премиер, имиджът му бил черен! Ами ако той не е Черният Петър?

До там сме стигнали, че вече трябва да пробваме премиер да ни е и Дяволът. Как така ли? Нали досега разчитахме да оправят тази държава все производни на Господа. Месия до Месия, Честни сини очи, до честни сини очи. Академици. Пеевски не беше сред тях. Бил черен. Колко да е черен!? Ами ако точно той не е Черният Петър?

Динко ПЕТКОВ

Казват за Ахмед Доган , че бил най-умният ни политик. Тогава случайно ли той обяви, че Пеевски е феномен!? Подсказа ни на кой кон вече да заложим. Все едно ни предлага да някого, който е ала-бала. Принципът е такъв, че някой лидер на партия скача като ужилен, ако някой негов съпартиец му застрашава мястото. Прави-струва, моментално или не след дълго го отлюспва . Изкарвайки го какъв ли не интригант, властолюбец, вреден за партията. Както постъпи Корнелия Нинова с Георги Гергов, след като той й каза, че не я бива да води БСП .
Доган прави точно обратното. Публично заяви, че Пеевски става. Даже намекна на своите, че това ще е следнащият председател на ДПС. Пренебрейгвайки кацналите на клончето останали мераклии от неговата етническа общност. В ДПС разбраха посланието му. И взеха да номинират Пеевски. Първи бяха в Пловдив и Кърджали.
Същият, когото преди няколко години го изкарахме най-черният в държавата. Какви ли не грехове не му пришиха. Разказаха му играта. Интересувала го единствено парата.
Пеевски обаче оцеля. Въпреки охулванията и разпъванията на кръст. Като възкръснал е. Върна се на бял кон в парламента. И взе да им разказва играта. На играчите. Без да си поплюва дали е Просто Киро, Кокорчо , минигенералът и Пинокио .
Шамароса даже и Академика. Присмя му се, че управлява онлайн. И заяви, че ТОЙ МОЖЕ да бъде, ако трябва, и ПРЕМИЕР. Още от днес. А Пеевски не е известен да говори наизуст. Тогава?
Тогава трябва да се хванем за него. Той да ни сламката. Колкото и да го изкарват черен. Ами ако точно той не е Черният Петър, а!
Нали досегашните бяха все Спасителите. Оказаха се от един дол дренки . С тях държавата цъфна и върза. Не мръдна от последното място по стандарт в Европейския съюз. И на първо място в Европа по смъртност.
Защо да не играем ва банк . Да се хванем за Дилян Пеевски . Той да ни сламката. Колкото и да го изкарват черен. Ами ако точно той ни е Черният Петър!
Той единствен си го каза в прав текст, че настоящият премиер се занимава с "шегички", вместо да си върши работата. Не бил научил най-важния урок - че властта е в името на хората.
"Ако признава, че не могат да се справят, ако не съзнават какво трябва да направят, за да управляват държавата, да ме изберат за премиер. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се справя. И ще работя винаги за хората. Очаквам номинацията им още днес. Разбирам, че управление не се учи в химическата лаборатория, но виждам, че не се справят с трудностите", казва си Пеевски.

Публикувана на
27 Ноември 2023 година