Новина от категория България
Архив на публикациите

Майката й разказаха на тази държава!

Какви снегове имаше навремето, ей! Майката й разказаха на тази държава!Гледам превъзбудените дръжки на микрофони от телевизора и си спомням зимите от детството ми. Радостта да отвориш очи и да видиш покрития със сняг град. Не само, че нямаше драма, а бе празник.
Васил ПЕТЕВ

Глобалното затопляне е виновно за всичко. Или поне за високото налягане в главите на някои родни политици. Малка глава, а огромно налягане!
Идва Коледа, приятели. Вярващите ще празнуват, а прасетата – не. Всеки картоф и морков ще се превърне в нос на Христо Иванов, а само Асен Василев ще го играе Снежанка. Защото е със снежно бяла кожа. И има фирма в Дания.
Сняг и драма, вали навън. Глупост на парцали! И като казах парцали, та се сетих да ви питам, вие коя евроатлантическа козметична версия харесвате повече: онази старата на Тодор Живков или по-новата на Иван Костов? На мен Елена Поптодорова ми харесва повече от Надежда Михайлова. Макар че си струва да се провери, как би се чувствал един мъж, ако Надето му превежда от турски с микрофон…в ръка.
Абе, гледам да не гледам много, прогнозата за времето. В размирни метеорологични времена живеем. Явно, лека по-лека, природата отстъпва своето място пред изкуствения интелект и пластиката. Снегът, макар и оскъден, все повече ни плаши, но глупостта, макар и масова, създава уют и радост пред Коледната елха.
Няма да се давате! Защото им трябвате живи! И на МВР, и на Столична община, и на посолствоТО. Въпреки бурята, въпреки Путин, въпреки Байдън и няколкото родни наркомани, дръжте се! Ще се умира само в краен случай! И то единствено, ако Гала разреши./афера, със съкращение, заглавието на Пловдивмедия

Публикувана на
26 Ноември 2023 година