Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Фолкаджийки заклещени от снега

Фолкаджийки масово отмениха участията си заради снега, предизвикал множество катастрофи и блокади по пътищата. Въпреки предупрежденията на властите, в събота, да не се тръгва на път освен ако не е крайно наложително, певиците ни избраха да пренебрегнат думите им и някои от тях попаднаха в тежки задръствания.
"Приятели, здравейте, намираме се на магистралата за Пловдив, но не можем да помръднем, в тотално задръстване сме мисля, че има катастрофа на пътя и не можем нито да се върнем, нито да продължим напред. Вече седим час и половина. Така че за съжаление, може би, няма да можем да се видим тази вечер в Хисаря, за което много съжалявам, но по никакъв начин не зависи от мен.", каза попфолк фурията Андреа на почитателите си. Блондинката добави, че могат да си пуснат филм в колата.
Преслава, една от малкото, която успя да се добере до сцената в събота вечер, въпреки времето и катастрофата между двата тира, с която се сблъска на пътя, тя зарадва своите фенове във Велинград, но за сметка на това не успя да се прибере след участието си вкъщи и остана в хотел
Попфолк певицата Алисия и щерката на Глория - Симона Загороова обявиха на стори в Инстаграм, че отменят участията си поради лошата пътна обстановка.
Криско също не успя на стигне до Стара Загора и публично се извини на феновете си, които са го очаквали в старозагорска дискотека.
"Стара Загора тази вечер няма да можем да се видим. Ние сме на магистралата от 2 часа и половина, положението е бедствено (...) пред нас е нещо страшно, опашката е километрична. Съветвам всеки, който случайно е тръгнал на път да не тръгва и се надявам най-скоро да се видим.", сподели рапърът в сторито си.телеграф

Публикувана на
26 Ноември 2023 година