Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Лорд Минчев отново с гилотина

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“


Джаферович да си разменят прическите!

Ех, Ваня, ех Ваня, бих излязал на протест заради теб, само да не каръщисваш дънки с вратовръзка. Та ти да не си Евгени Минчев, че да си позволяваш такива волности. Много съм груб, нали...Извинявай, брат. Дънките не подхождат на такава медийна стена а ризата ме просълзява, така както ме просълзяваше бай Киро, келнерът от ресторанта на гарата. Госпожа Джаферович е обута в небосклон, но знаете- небосклоните са необятни. Защо е трябвало съзвездията да са комбинирани с бляскаво, тоест- лъщящо сако и дантели, пак тези дантели. Смятам, че е крайно време двамата да си разменят прическите.
Миро в плен на ГДР естетиката

Наистина се бях заклел да не коментирам Миро тази седмица. Ама гаджето видял някъде снимката и ми я бута под носа, коментирай, та коментирай. И ето- певецът със сако, по което сякаш са стъпвали далматинци, грее в стил ала източногерманска новогодишна програма. Прическата представлява иронично завръщане в 80-те, но е някак мила и привлекателна, като чавдарче, което се е въргаляло в снега. Черният панталон е единственото нещо, което бих оставил по Миро а черната тениска бих оставил пред вратата на нуждаещ се. Божана Спасова има нужда от по-дълга рокля и ако не бях титулован джентълмен, щях да обясня защо. Но снимката сама го издава. Прическата се нуждае от корекция, направо от редосеялка, която да преподреди си бемолите там. Текстурата на плата е прекъсната от ручея на това коланче, бликащо ей така в нищото.
Търси се, търси се, но не се намира...
Търси се в задачата кой облича двете мадами от Търси се. Меги ми изглежда като посипана с остатъци от пепелник, кристализирали в змийска шарка, мисля, отдавна отминала от мода. Буфан ръкавите носеше пралеля ми от село Бъта, някъде през 70-те години. Прическата на госпожата е приятна, цветът е приложим и за диван в студиото, но да не се разпростирам. В средата, Васил Найденов показва бижутерийни находки, събрани в шепата на деколтето му. Очилата водят към прилика с Том Круз, но не помня от кой филм. Гаджето се провиква от кухнята, че дори Том Круз нямало да избере точно тези очила, нищо че нямал много вкус. Казах му, на гаджето, да коментира Меркел не добрият ми приятел. Найденов, не Круз. И ето на небосклона Нели, с тази подобна на халат дреха, с това подобно на комбенизон долнище. За да е яхнията пълна, тук се подават дантелки, санким са извадили миловидната водеща от кревата и са я сложили под фризьорско наблюдение. Защото прическата, не мога да не призна, е добра. Но защо само прическите, бе момичета, защо само прическите.

Публикувана на
26 Ноември 2023 година