Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Милионер предложи брак на певицата с най-големи бомби

Най-големите бомби във фолка ще минат под венчилото! Певицата Юнона получи предложение за брак от дългогодишния си приятел, който е милионер. Човекът до изпълнителката е малко по-възрастен от нея. Има солиден бизнес и постоянно глези изгората си.

Връзката на Юнона, която има стотици кубици силикон в пазвите, и тайнствения мъж до нея, е от 6 години. Певицата избягва да говори за човека, с когото си ляга. И никога досега не го е показвала - преди вторник вечерта, когато качи видео с предложението за брак. В сюблимния момент тузарят милионер пада на коляно пред русата фурия на яхта в океана точно пред операта в Сидни.
„Най-голямата ти мечта бе да дойдеш в Австралия“, казва бъдещият жених докато дава пръстена на Юнона. Скъпите екскурзии не са единственото, с което богаташът глези чалга дивата. Преди година надарената изпълнителка се похвали с чисто нова скъпарска кола. От години певицата мечтае да стъпи на Зеления континент. Юнона изобщо не очаква, че гаджето й ще предприеме тази крачка, защото и без брак двамата са много щастливи.
„Това беше един от най-вълнуващите дни в живота ми. Сбъднах две от детските си мечти. Получих предложението, и то на най-мечтаното място от дете“, споделя Юнона.
В едно от редките си интервюта, в което говори за личния си живот, Юнона разкрива, че половинката й е истинско нейно копие. „Радвам се, че го имам до себе си, защото, освен че сме почти на една възраст, вибрираме еднакво в живота и всъщност това те прави щастлив и пълноценен човек“, казва фолкпевицата с най-голям бюст.
Юнона стана популярна преди повече от 15 години покрай връзката си с покойния вече Йончо Воденичаров. Двамата имаха бурна любов, която приключи със смъртта на музиканта в „Сървайвър“. Йончо почина през 2009 г. на Филипините, докато се снима шоуто. Аутопсията показа, че Воденичаров издъхна от инфаркт.
Очаква се сватбата на певицата да бъде догодина. /хотарена

Публикувана на
25 Ноември 2023 година