Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Проветряваш си устата, г-н олигофрен!“

Звездата на родното плуване Антъни Иванов не пропусна възможността да запали с още по-голяма сила така или иначе нестихващите скандали в спорта. По-рано вчера председателят на плувната федерация Георги Аврамчев определи Антъни като „крива ракета, на която космосът ѝ пречи“.
Иванов е наказан за две години със спрени състезателни права заради три неявявания на извънсъстезателни проверки за допинг в рамките на година. Плувецът ни намекна, че силните резултати на колега му Петър Мицин може и да се дължат на забранени вещества.
А само няколко часа след изказването на Аврамчев избухна в профила си във „Фейсбук“, при това с доста вулгарни изрази.
Аврамчев бе определен като „г-н Часовник“ от Иванов, защото по думите на Антъни, носи часовник за 100 000 лева, който е закупен с откраднати пари.
„Защо говориш глупости? Проветряваш си устата, г-н олигофрен. Много добре знаеш кой си, много добре знаеш колко си откраднал, много добре знаеш, че носиш часовник за 100 бона, брат. И се разхождаш по басейна и се правиш на гъзар с откраднати пари. Ай, моля ти се, шибай се отзад, брат, щото вече ми писна. Няма да ти викам дори г-н еди си кой, ти не си господин за мен, ти си един олигофрен. Аз ще се върна и ще видим на коя крива ракета кой космос пречи“, бе само част от тирадата на Иванов, в която той говори и за държавното финансиране.
По думите му федерацията е използвала влизането на щафетата ни на световен финал, за да може да вземе повече средства – и съответно те да бъдат присвоени от Аврамчев.лупа

Публикувана на
22 Септември 2023 година