Новина от категория България
Архив на публикациите

Мирчо ще трябва да плати 66 лева, за да го признаят, че той е таткото на детето на Лена

Лена Бориславова стана майка за пръв път на 19 септември. Първородната рожба на юристката, която роди на 33-годишна възраст, е момиченце. За татко на бебето е смятан нейният официален годеник Мирослав Иванов. За да припознае детето, депутатът от ПП ще трябва да заплати такса в размер на 66 лева, тъй като двамата с Бориславова са просто в интимна връзка и на този етап нямат сключен граждански брак.
Ако двамата годеници се бяха оженили предварително, детето щеше да бъде автоматично припознато от него, както предвиждат законите. В техния случай обаче това ще се случи едва след като Миро даде писмено съгласие, попълни куп документи за бащинство и заплати своята такса.
Припомняме, че Лена Бориславова забременя около Нова година по време на пътуване в Париж. През април двамата с Мирослав Иванов анонсираха новината, че наесен ще станат родители. Няколко месеца преди това обаче около двойката гърмеше любовен скандал, след като в интернет пространството се появиха пикантни кадри между Бориславова и Кирил Петков. На тях те се уединяваха в квартира в центъра на София, а ръката на Петков бе уловена от камерата под полата на Лена. Компроматното видео ги забърка в „Парапетгейт“, а вестта за бременността на Лена дойде именно когато слуховете за отношенията им бяха на път да разтрогнат 10-годишната ѝ връзка с Миро и да разбият семейството на Кирил Петков. Той също е татко на три дъщери от законната си съпруга Линда.
ретро

Публикувана на
22 Септември 2023 година