Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Защо синът на Жана Бергендорф останал вцепенен

Точно преди 10 години Жана Бергендорф спечели „Х Фактор“ и постави началото на своята популярност. Тогава певицата беше омъжена с малко дете и никой не би предположил как ще се развие животът й в следващите години.
Истината е, че Жана не издържа на славата. Първо разби семейния си уют, като се разведе и се впусна в мимолетни връзки. После дойдоха и проблемите с наркотиците.
Към днешна дата изпълнителката на „Самурай“ е подготвила нов шок за почитателите си, които може да са малко на брой, но все пак ги има. Тя е станала лесбийка.
Тук не става въпрос за мимолетен секс с жена, а за истинска връзка. Отношенията й с въпросната дама са много сериозни, защото двете живеят под един покрив и се изживяват като семейство.
От всичко това обаче страда синът на Жана, който е в тийнейджърска възраст и  на няколко пъти я заварил в неприлични пози с другата жена и това го вцепенило.
Момчето все по-често посещавал баща си, който живее в Дания. Младежът нямал търпение да се махне от България.
„Той трудно изживя развода на родителите си, а какво остава да види майка си на другия бряг. Това нанася психологически травми за цял живот“, коментират познати на певицата.уикенд

Публикувана на
22 Септември 2023 година