Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Джей Ло пред припадък

Тя е по-голяма от него, макар и не с много години, но винаги е твърдяла, че той е голямата й любов. Дженифър Лопес се кълне в Бен Афлек, или поне го правеше до скоро, защото към момента е буквално в нервен срив, предават медиите зад океана.
Скандалът, който избухна след последните папарашки снимки на актьора, разбуниха духовете и милиони са тези, които пустосват Бен, задето е наранил тяхната Джен. За пореден път. Знаем, че преди доста години двамата бяха официално сгодени, а той развали годежа и скъса с нея. Е, днес са женени законно, но какво от това...
Афлек беше изловен от папараците, докато се натиска не с друга, а с предишната си любима жена - Дженифър Гарнър, която го направи и баща. Двамата имаха десет години брак, а причината да се разделят бе алкохолизмът на Бен, който не успя да се справи и жена му го напусна.
Днес той е вече "чист", но явно чисти са останали и чувствата му към Гарнър. От снимките им личи колко са щастливи и близки. Усмихнатите им лица се забиха като ножове в сърцето на Лопес, която никога не е крила ревността си от своята адашка.
Дали Джей Ло ще прости на мъжа си, дали той реално е само приятел с Гарнър, а не е прелюбодеец... това ще видим тепърва.

Публикувана на
21 Септември 2023 година