Новина от категория България
Архив на публикациите

„Все едно съм в ада!“

През май месец 2021 година животът на Атанаска се преобръща. Поставена й е диагноза рак на шийката на матката четвърти стадии.


Катя КАЗАКОВА

След направения ЯМР , през месец юли й е направена операция. Назначени са й 25 лъчетерапии ,2 брахотерапия и 4 химиотерапии.
Три месеца след приключване на терапиите, получава кървене . Заради поставена грешна диагноза, спира да уринира.Поставят й катетър, който също не помогнал и в последствие й слагат цистофикс. Биопсия през октомври установява че болестта се появила отново.
Подложена е на 25 лъчетерапии, но след тях състоянието й влошава повече .
Лекарите в България вдигат ръце, нямало с какво повече да й помогнат. Принудена е да се обърне към турска клиника.
Там установяват, че е получила инфекция, фистула , а туморното образувание се е разпространило в ингвинална област. Тъй като за момента другите образувания не могат да бъдат оперирани, й назначават 6 химиотерапия.
За да продължи лечението й на този етап са й необходими 25000 евро. Тези пари тя няма откъде да си осигури, тъй като близките и приятелите са й помагали до момента финансово.
Единственият шанс за нея е милосърдието на хората. Атанаска е отчаяна. Обръща се към всички с добри сърца: „Все едно съм в ада. Страдам денонощно. Последната ми надежда за живот гасне. Ще ми помогнете ли, моля ви!“
Може да дарите пари за лечението на Атанаска ТУК

Публикувана на
20 Септември 2023 година