Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

12-депутати от ПП-ДБ нарочени за отлюспване

12-те депутати от парламентарната група на ПП-ДБ, които не гласуваха за отмяна на забраната за внос на украинско зърно и така индиректно подкрепиха зърнарите, бяха заклеймени от десни политици и фенове.
Въпросните отцепници, които не дадоха гласа си, са Надежда Йорданова, Антоанета Цонева, Даниел Лорер, Елисавета Белобрадова, Ивайло Мирчев, Калоян Икономов, Михал Камбарев, Радослав Василев, Йордан Иванов, Васил Стефанов, Татяна Султанова-Сивева и Людмила Илиева.
Настоявам. Тези 12 депутатки, гласували за зърнарите да бъдат отстранени( изключени), от парламентарната група на демократите. ВЕДНАГА!. Гласувал съм за вас. Гласувал съм с надежда. Не съм гласувал за плиткоумни патки и комплексирани, посредствени измамници. Така подобаващо изригна познатият с пиперливите си изказвания кандидат-кмет на Дупница Панчо Панайотов.
В социалните мрежи и други десни буквално пометоха негласувалите народни избраници, като ги нарекоха комунисти и предатели.
Десни ветерани пък ги сравниха със сините мравки в СДС, които през 1992–ра заедно с БСП и ДПС свалиха правителството на Филип Димитров при поискания от него вот на доверие.
"Вън, продажници! Гласували сме за вас" е основният мотив, който звучи в мрежата срещу народните избраници "извън линията".
В същото време отцепници от ДСБ, от кръга на Цецка Бачкова, приветстваха реакцията на Надежда Йорданова, която също не гласува за падане на забраната. „Браво на Надето, достйна, написаха напусналите заради ген. Атанасов тъмносини.лупа

Публикувана на
19 Септември 2023 година