Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Хищника застреля жена си и дъщеря си, после се самоуби

Стефан Дивеков, по прякор Хищника, е убил съпругата си Невена и дъщеря си Мария днес сутринта в пазарджишкото села Черногорово, след което се самоубил.
Според свидетели, възникнал е семеен скандал. По непотвърдена информация дъщерята е взела позицията на чайка си.
Мария, на 45 г., живеела в Германия, но се прибрала за няколко дни у дома. В събота е трябвало да отпътува за чужбина.
Криминалисти от РУ-Пазарджик и колегите им от областната дирекция на МВР под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик разследват тежкото криминално престъпление.
Сигнал за случилото се е получен тази сутрин на телефона за спешни повиквания-112. Незабавно към адреса - къща в пазарджишкото село Черногорово са насочени дежурни автопатрули, криминалисти от РУ-Пазарджик и ОДМВР-Пазарджик, линейка на «Спешна помощ». Пристигайки екипите са установили безжизнените тела на мъж и жена на 71 години, както и на 45-годишната им дъщеря.
За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в областния град. На мястото се извършва оглед от дежурна група съставена от разследващи полицаи, криминалисти, екперти, съдебен лекар и полицейски инспектори. Няма данни мъжът да е имал психически отклонения. В момента се изяснява с какво са били застреляни майката и дъщерята, тъй като убиецът е притежавал законни оръжия - пушка и пистолет.

Публикувана на
19 Септември 2023 година