Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Упи Голдбърг ще отглежда канабис

З вездата на токшоутата Упи Голдбърг има амбиция да стане кралицата на марихуаната в Холивуд, пише RadarOnline. 67-годишната Упи вече е пробвала този бизнес, но претърпя провал.
Сега тя решила да се впусне отново в индустрията с канабис и е наляла цяло състояние в бъдещия бизнес. Този път линията ще бъде марихуана за развлечение и дори си има име - Emma & Clyde.
„Тя превръща това начинание в свой приоритет и влага милиони от собствените си пари в него“, разказва анонимен източник. През 2016 г. Голдбърг създаде компания за медицинска марихуана. Но заради тогавашната й връзка с приятелката й Мая Елизабет начинанието се провали с гръм и трясък.
Оттогава Упи вярва само на семейството и сега разчита за бизнеса с трева на дъщеря си Алекс Мартин и на внучката си Амара Скай. Звездата вече не иска да се занимава с дневно токшоу, но има обвързващ договор, от който опитва да се освободи. Близките й я съветвали да не прекалява с новото начинание. Упи обаче била обсебена от идеята да стане новият гуру на марихуаната и не слушала никого.

Публикувана на
19 Септември 2023 година