Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в съботния ден

Видяна: 6160 пъти

Овен
За родените около 1-5 април денят носи противопоставяне, неприятни емоционални реакции на думи и обещания и странични намеси от страна на трети лица в отношенията ви. Луна и Марс ви гледат в опозиция от Везните. Не нарушавайте закони и предписания и не влизайте в разправии с околните. Не оставайте пасивни, помогнете, без да давате непоискани съвети. Нужен е самоконтрол.
Телец
Превъзбудата нараства и си казва думата в този ден. Провокациите са навсякъде, действията ви са прекалено емоционални. Не може да си позволиш пасивност, ще те притискат с изисквания, но и прекалената активност ще привлече силни конкуренти и недоброжелатели, които ще се опитат да ви стоварят на гърба и своите задължения. Дипломатичният подход не помага, нужен е респект.
Близнаци
Днес губи този, който остане пасивен, който изчаква и се колебае и не е сигурен в действията си. Атакувайте позициите, които искате да бъдат ваши. Не се отказвайте от една връзка, дори и в момента да имате конкурент и нещата да не вървят във ваш интерес. Бъдете настойчиви, не чакайте покана, поканете се сами на важни мероприятия и срещи, които ви интересуват лично и делово.
Рак
За родените около 1-5 юли днес и утре ще има пикове в настроението. Тенденцията е към тежки емоционални сривове независимо поводите. Луна и Марс от конфликтните ви Везни са в пречупващ аспект с рожденото ви Слънце. Склонни сте към нападателна и агресивна политика, не се вслушвате в доводите и съветите на другите. Намалете темпото, изискванията и претенциите към близките.
Лъв
Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже може да пострада физически, ако не е концентриран, ако действа отпуснато и без нужното внимание при тежка работа. Край с изчаквателната политика. Поставете условията си, изисквайте полагаемите ви се екстри, където и да се намирате. Не разчитайте другите да се сетят какво ви е нужно, поставете условията си на тези, с които сте в екип.
Дева
Днес е важно да си активен и инициативен, да покажеш разбиране към нуждите и болките на околните, но в същото време да си гониш личния интерес. Не правете прекалени компромиси. Още от сутринта си дайте сметка докъде може да стигнете и къде вече ще спрете и ще поставите условията си. Вечерта е натоварена с емоция. Други двама ще се опитат да ви замесят в своите проблеми и избори.
Везни
Днес слагате край на търпеливото изчакване някой да се промени, да поеме личните си и семейни отговорности и да ви бъде опора в живота. Настройвате се агресивно към близките, които ви товарят със задължения и разходи, без да питат дали имате нужда от нещо и как се справяте в живота. Може да си изпуснете нервите, да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате.
Скорпион
Днес хищниците се готвят за скок, да му мислят тревопасните. В такъв момент ще се поставят условия, ще се търси сметка на разходите и изпълнените обещания. Вечерта в отношенията ви се промъква агресивна нотка. Съветът към околните е да не ви влизат в полето на амбициите и да са коректни при изпълнение на дадените обещания, иначе ще жилите и хапете наред.
Стрелец
Днес печелят активните и амбициозните. Не се свивайте и ограничавайте сами, а увеличете претенциите и поставете на мястото му всеки, който опитва да определя личните ви приоритети и лимити. Време е да заемете нова позиция в бизнеса и в обществото. Предявете претенции и към нещата, които са ваши и по право и като наследство ви принадлежат. Контролирайте емоциите.
Козирог
Родените около 1-6 януари са в рискова и неблагоприятна позиция, особено ако позволят на емоциите да вземат връх над разумната им преценка. Лесно може да развалите отношения градени с години и да останете сами в момент, когато ви е нужна подкрепа. Смирете се, не искайте много от околните, направете компромис. Може и да е за пореден път, но в момента това е важно.
Водолей
Родените в първата декада днес дават всичко от себе си, но изискват и нужното внимание и работа от страна на другите. Настроени сте критикарски, не прощавате грешки и хапете наред, ако нещата не стават така както сте го предвидили. Бъдете гъвкави и се постарайте бързо да реагирате на промените в плана, а не да се сърдите и правите скандали. Не си разваляйте деня с интриги.
Риби
Днес постигате каквото искате и ви трябва с активна, делова и настойчива политика, а някъде и от позиция на силата. Нека тоягата на принудата да е в едната ви ръка, а в другата дръжте подаръка и букета. Всеки ще получи своето в зависимост от усилията, които е положил и чувствата, които е вложил. Не оставайте в ръцете на конкурент личните си дела. Днес всеки се бори за кокала.
telegraph.bg

Публикувана на
16 Септември 2023 година