Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Бившият на Дженифър Анистън я прежали

Бившият съпруг на Дженифър Анистън, актьорът Джъстин Теру пази личния си живот далеч от обществеността, но въпреки това не успя да избяга от камерите. Наскоро фотографи го уловиха да вечеря с по-младата актриса Никол Брайдън Блум в ресторант в Ню Йорк.
Двамата не криеха нежността си и това е първият път, в който хващат актьора на среща след развода му през 2018 г. След ресторанта, Теру и новата му избраница продължиха срещата си в „Ray's Bar“, на който Джъстин е съсобственик. Въпреки че не са направили никакви официални изявления, феновете спекулират, че двойката се среща от доста време - и двамата присъстваха на парти на Netflix през февруари.
Блум започна актьорската си кариера с роля в ситкома „Шоуто на Майкъл Дж. Фокс“ през 2013 г., а освен това участва и в сериала „Закон и ред“. Теру и Анистън бяха женени от 2015 до 2018 г., а след развода той рядко говори за личния си живот.
Двамата останаха добри приятели, за което свидетелстват и честите им срещи, а преди 2 години той коментира връзката им. „Независимо дали на някои им харесва или не, ние нямахме драматична раздяла и се обичаме. Ценя нашето приятелство. Не е нужно да сме заедно, но все пак си носим радост. За мен би било загуба, ако не поддържаме контакт, надявам се и за нея“, разкри тогава той.труд

Публикувана на
11 Септември 2023 година