Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

До края на века извънземни ще унищожат Земята

Днес огромен брой екстрасенси и пророци правят прогнози за бъдещето. Много от тях смятат за свой дълг да предупреждават човечеството за предстоящите неблагоприятни промени с надеждата, че хората ще бъдат благоразумни и няма да правят грешки. Един от тези прорицатели е Вернер фон Браун. Без него кацането на Луната щеше да е невъзможно. Но преди да построи "Сатурн V", германският инженер конструира и други ракети.
Вернер фон Браун не е нито магьосник, нито шаман, нито екстрасенс. Той е ракетен учен в САЩ. Живее през 20 век във Вирджиния. Става известен като изобретател на балистични ракети. На 16 юли 1969 година 110-метровата ракета "Сатурн V" величествено се издига в небето. На борда ѝ са трима астронавти. Целта: да достигнат Луната. Светът е затаил дъх. Мисията трябва да бъде успешна. И тя действително е. Благодарение на ракетния инженер Вернер фон Браун. Четири дни по-късно за пръв път в историята човек стъпва на Луната.
След този забележителен успех фон Браун става знаменитост. Знанията и способностите му са толкова ценни за американците, че те не повдигат неудобни въпроси за "кафявото" му минало. Пионерът в космическите технологии работи не само за САЩ. Преди това той конструира ракети и за Хитлер, разработвайки тъй желаното "чудотворно оръжие" - прословутата ракета V2.
Джоузеф Фарел в книгата си „The Giza Fighting Machine“ пише, че Съединените щати имат информация, че египетските пирамиди са колосална „машина за смърт“. В Гиза има лъчево оръжие с такава мощ, каквато съвременните граждани не могат дори да си представят. На древните хора им е подсказано от извънземни как да направят най-мощното оръжие, което няма аналог дори в 21 век. И това въпреки факта, че американците работят усилено върху него в тайни лаборатории!
Само извънземни могат да използват това оръжие и то за собствени цели. Древните египтяни просто построяват това, което им казват извънземните. Само фараоните и свещениците, замесени в тази мистерия, знаят какво се случва. Но те пазят мълчание в замяна на предоставените им сили на телепатия и телекинеза. За тях е изгодно да скрият истината от своя народ: благодарение на способностите, получени от извънземните, хората ги смятат за богове, което им дава практически неограничени възможности да контролират масите.
Не сме сами
Фон Браун казва, че земляните не са сами във Вселената. Има други цивилизации на други планети, много по-напреднали от нас. Извънземните гледат снизходително на земляните. За тях ние сме като малки деца. Те не се интересуват да ни помагат да се развиваме и очевидно имат свои собствени идеи по този въпрос. Браун обаче разполага с информация, че веднага щом земните жители достигнат високо ниво на развитие, такова, че лесно могат да летят до други планети, пътувайки по същия начин като днес от страна до страна, трябва да се очакват неприятности.
„Междупланетна война може да започне веднага щом развитите страни разположат оръжия в космоса. Извънземните ще възприемат това като заплаха за тяхната безопасност. В крайна сметка никой не може да им даде гаранция, че земляните, вярвайки в техните неограничени възможности, няма да искат да ги поробят, да завладеят техните планети, където да подредят живота според собствения си вкус“, смята Вернер фон Браун.
Междупланетна битка
Няма съмнение: ще има голяма война между извънземни и земляни. И най-вероятно земляните ще бъдат победени. Е, може и Земята да се превърне в колония на извънземни, а хората да станат техни роби. Но жителите на други планети може да решат, че им е по-изгодно да унищожат Земята. В крайна сметка те могат да прехвърлят пирамидите в Гиза (част от военния комплекс на извънземните) на друга планета. Технологиите обаче се подобряват не само на земята. Животът на извънземните също не стои неподвижен. Така че нуждата от тези пирамиди може просто да изчезне. В този случай Земята е обречена.
Според фон Браун, правителството на САЩ знае до какво може да доведе разполагането на оръжия в космоса. Амбициите на ръководството на САЩ обаче не им позволяват да оценят напълно заплахата за човечеството. Америка, която обича да налага своя ред на други страни, гледа по-далеч – на САЩ не им е достатъчна Земята. Щатите харчат огромни суми за изследване на космоса. Да се спре тази "машина на смъртта" е просто невъзможно. Хората няма да излязат на улицата, за да протестират и да поискат край на изследването на космоса. Ще изглежда странно и дори глупаво, защото няма с какво да аргументират позицията си. Малцина са виждали извънземни и почти никой не вярва на тези, които имат този късмет. За съжаление, войната с извънземни е неизбежна. Възможно е 21 век да бъде последният в историята на Земята, убеден е Вернер фон Браун.труд

Публикувана на
10 Септември 2023 година