Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 6360 пъти

Овен
Днес не може да задържите статуквото, ще има промени и рокади в дома ви и в естеството на преките ви отговорности и дейности. Ще се наложи да свикате семейния съвет. Намерете време и за активен спорт и рехабилитации. Не позволявайте проблемите на околните да глътнат цялото ви свободно време. Не искайте от никого услуги и не предлагайте своите, лошо ще се изтълкуват.
Телец
Днес голяма част от направените заявки и уговорки може да отпаднат, независимо по чия вина. Не правете големи планове, бъдете готови да реагирате бързо и в движение на промените, които настъпват и на нуждите, които възникват. Ще се наложи да включите в действие скритите резерви, особено в посока на инициативи, които искате да прикриете от някого. Не влизайте в зависимости.
Близнаци
Ден на базовите проекти, не може да избягате от дадените обещания. За някой предстоят ремонти и разширение у дома. Пригответе се да се разплащате, да търсите странични услуги и майстори. Край с изчаквателната политика, време е да се изпълняват дадени думи и обещания и да се реализира планираното от доста време. Обърнете внимание и на здравето си, внимавайте с храната.
Рак
Родените във втората декада днес проправят път за бъдещето на децата. Направете промените, които ще ви донесат желаното. Не се отказвайте от предложения и покани за пътуване, съвместни дейности и работа. Имате шанс да заемете по-добра позиция в бизнеса и в живота. Разширявате пълномощията си и подписвате важен договор. Сънищата показват дали в секса всичко е наред.
Лъв
Днес се активира нова програма в бизнеса и в живота ви. Всяка среща е от значение. Стартират се ремонтни и строителни дейности, а някой вече е на финала и урежда удобно семейно гнездо. Слагате край на досегашния ритъм и начин на живот. До дни настъпват генерални промени, които ще ви накарат да забравите палавото лято. Активизира се и сексуалната ви енергия, привличате вашия човек.
Дева
Ден на мечката и на мечешките услуги. Не се намесвайте в чуждия живот, оправете своя. Време е за реформи и реорганизации на работата и връзките. Направете предложение на точния човек или прекъснете контакта, ако усещете, че само си губите времето. Днес е от значение каква база и позиция ще заемеш, към какво и кого ще се ориентираш, какви планове и цели ще си поставиш.
Везни
Днес Луната от Рак е в конфликт с Марс и със Слънцето на родените около 1-и октомври. За нещо дребно може да избухнат скандали и конфликти и някой да вземе прибързано решение за раздяла и дистанциране. Бъдете внимателни, не влизайте в спорове старайте се да балансирате нещата, независимо какво ще ви коства, защото може да загубите контрола в ситуацията. Някой се изнася.
Скорпион
Родените във втората декада са в силна и пробивна позиция. Ще се разберете с родители и деца, ще намерите обща точка и с хората, с които ще ви сблъска живота. Днес дирижирате и големия обществен оркестър. Старайте се да държите положението под контрол и ползите няма да закъснеят. Започнете подготовка за реформи, не оставайте в старта неудовлетворяваща ви позиция.
Стрелец
Ден с огромна животопроменяща сила. Край с изчаквателната политика, вземете решението, което ще определи новите посоки в работата и в любовния ви живот. Ден на фундамента и на начинанията, които ще ви осигурят стабилна база за бъдещето. Подновете договори и брачни обети, потърсете старите и надеждни партньори и сондирайте възможностите за съвместна дейност.
Козирог
Денят е особено рисков, тежък и проблемен за родените около 1 януари. Луна и Марс са в конфликт с рожденото ви Слънце. Ще плащате за свои и чужди грешки. Взимате неочаквани решения за раздяла, прекратявате връзка. Не правете услуги, не давайте непоискани съвети. Трети лица ще изкривяват казаното и направено от вас и ще ви принуждават да се оправдавате. Качвате кръвното.
Водолей
Днес в живота ви се намесва пръстът на съдбата. Случват се събития, които може да ви изкарат от кръга на старите задължения, по който циклите от доста време. Срещите са знакови, може да вземете решение за преместване и пътуване, а получените предложения ще са примамливи и обещаващи. Но каквото и да се случи днес ще остави миналото зад гърба ви, започва нещо ново.
Риби
Родените във втората декада днес променят посоката и правилата на играта. Усещате, че старото си отива, връзките ви се нуждаят от корекция, а някой вече е намерил нещо ново. Ще получите откровение за правилния избор. Огромни съпротивителни сили се събуждат в тялото и в душата ви. Слагате край на досегашната си изчаквателна политика. И сексът ще е на ниво.
telegraph.bg

Публикувана на
09 Септември 2023 година