Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Как да станете по-добри в леглото

“За да се развивате като личност, никога не трябва да спирате да се учите”, тази максима е приложима за всяка област от живота, включително и за интимната. Ако усещате, че любовният ви живот е “зациклил” и напоследък не сте склонни да опитвате нови неща, в следващите редове ще ви предложим няколко идеи как да разчупите рутината. Как да бъдете по-добри в леглото? Ето няколко идеи:

Бъдете егоисти в сексуално отношение
Може би повечето дами не осъзнават, но всъщност мъжете обожават да гледат как една жена се разхожда гола. Със сигурност това, че давате вид, че сексът с партьора ви харесва, го възбужда още повече. Ето защо, не бъдете стеснителни в леглото. Бъдете егоисти – правете секс в позите, в които ви харесва, водете ръцете му там, където искате, покажете му от какъв вид стимулация имате нужда. Разбира се и тук не бива да изпадате в крайности, защото ако не се фокусирате върху неговото удоволствие, рискувате той да се отдалечи от вас. Така че в идеалния случай, бъдете егоисти, но не всеки път.
Опитайте нова поза
Макар и това да е първото нещо, което ви идва на ум, може би когато се устремите към спалнята, вие сте по-склонни да правите нещата така, както винаги. Ето затова, следващият път, когато сте в настроение за ласки, имайте едно наум и подтикнете партньора си да опитате нещо ново. Можете предварително да разгледате в сайта и да почерпите идея за позата, която би ви харесала.
Играйте мръсно
Можете да изненадате партньора си и вас самите, като следващият път когато правите секс, вземете нещата в свои ръце. Не се срамувайте и му кажете всичко, което бихте искали да му направите, а за да стане играта ви още “по-мръсна”, накарайте го да повтори казаното от вас.
Бъдете по-мили с партньора си
Ако се проведе анкета кои са най-предпочитаните качества у партьора (както при мъжете, така и при жените), вероятно на първо място ще бъдат отговори като “доброта” и “честност”. Със сигурност всеки човек иска да има до себе си друг, който се отнася добре с него. Опитайте се да бъдете по-внимателни и мили всеки ден с вашия любим и повярвайте, това ще направи и сексуалния ви живот по-добър. Отнасяйте се по-мило един с друг, тъй като неразбирателствата и неизяснените проблеми са едни от най-големите пречки за щастлив сексуален живот.
Експериментирайте с любовната игра
Не забравяйте, че мъжете и жените имат множество ерогенни зони, но не всички се намират под кръста. Някои хора се възбуждат, ако галите или масажирате задната страна на врата им; други харесват да галите гърба им или пък задната част на бедрата. Всеки човек е униклен в своята сексуалност, ето защо бъдете готови да изследвате и да намерите точките, които подлудяват вашия партньор.
Бъдете интимни и след като сексът приключи
За много мъже сексът приключва с кулминацията и ако вашият партньор е от тях, направете всичко по силите си, за да го научите, че това не е точно така. Интимността след сексуалния акт е чудесен начин да му покажете любовта и уважението си. Изследвания показват, че двойките, които след секс се прегръщат или показват обич по някакъв друг начин, обикновено са по-удовлетворени от връзката си и сексуалния си живот в дългосрочен план.
Забавете темпото на финала

Ако искате да покажете малко “висш пилотаж” в леглото и да удължите усещането за сексуалното удоволствие, както и силата на оргазма на вашия партньор, опитайте се да забавите темпото точно преди финала. Ако забележите, че дишането му става по-очестено или пък се напряга, вероятно кулминационният момент е близо. Това е и времето, в което да забавите ритъма. Така ще удължите максимално времето, което той прекарва в зоната на максимално удоволствие.
az-jenata.bg

Публикувана на
08 Септември 2023 година