Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Как да засилите сексуалното удоволствие в най-подходящото време?

Нормално е сексуалното желание, нивото на възбудата и дори способността за по-лесно достигане на оргазъм при дамите да варират заради променящите се хормони. Кога и как да се възползвате от най-сексуалната фаза от месеца?
Най-сексуалната фаза за една жена е времето около нейната овулация. Тогава нивата на естроген и тестостерон са най-високи. Това са 5-6 дни от месеца, в които е напълно нормално жените да имат по-голямо желание за секс. Именно в този период е и най-вероятно дамите да изпитат най-лесно оргазъм и изобщо сексът да е изключително удовлетворяващ.
Как може да се възползвате максимално от най-сексуалната фаза и да изпитате огромно сексуално удоволствие? Разбира се, тези съвети са полезни и за останалото време от месеца, в което сексът също трябва да ви радва и задоволява.
Оргазъм по нов начин
Докато стимулацията на клитора е най-честитят метод, с който жените достигат до оргазъм, около овулация има голям шанс жената да бъде в състояние да достигне до оргазъм и по други начини. Експериментирайте с различни секс пози и стимулации на ерогенни зони, докато откриете своето любимо нещо.
Секс пози
Шийката на матката е по-високо по време на сексуалната фаза, което означава, че може да експериментирате свободно с всякакви секс пози – дори и такива с по-дълбоко проникване, което иначе може да бъде леко дискомфортно. Именно по-дълбокото проникване може да доведе до цервикален оргазъм.
„Картографирайте“ своето удоволствие
Това е вид упражнение, по време на което вие и вашият партньор се впускате в голо изследване в името на удоволствието. Единият партньор лежи гол, докато другият изследва тялото му от глава до пети, използвайки различни техники и стимули, за да се разбере кое носи най-голямо удоволствие. След това партньорите се разменят. Единственото правило е да не се докосват гениталиите. Може да ближете, хапете, целувате, използвате пера, лед, дантела или каквото друго искате, за да изследвате различни усещания. Ако пък лежащият партньор е със закрити очи, това още повече ще засили неговата сетивност.
Вдъхнете живот на фантазиите си
Не е нужно да действате според фантазиите си, но можете да ги използвате, за да увеличите удоволствието си. Какво означава това? Каквато и сексуална фантазия да имате, може да я проговорите с партньора си така, сякаш се случва в момента, без реално това да е действителността. Вербализирането на фантазиите могат да улеснят достигането до оргазъм.

Публикувана на
22 Юли 2023 година