Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Най-мръсните фантазии на всяка зодия

Ето какво тайно искат зодиите в леглото.
Овен
Овните са луди любовници, особено жените. Те със сигурност ще се насладят на игри като: кон и ездач, по време на които ще ви бодат по хълбоците с тънките си фиби и ще ви бият с камшик.
Телец
Телците обичат земните, естествени аромати на своя партньор. Те си падат по естествените феромони, които тялото отделя. Някои представители стигат до крайности в това отношение.
Близнаци
Близнаците са двойна, интелектуална зодия и обичат едновременно да правят и да наблюдават любов. Падат си по играчки и джаджи, които им дават възможност да изпитат нещо ново. И също така са страхотни в многозадачността, така че използването на секс играчки е, според тях, идеалното решение за предотвратяване на скуката в кревата.
Рак
Раците обикновено не знаят, че са най-странните от зодиакалните знаци, но това си личи в леглото съвсем ясно. Те отдават предпочитание към ролеви игри, понякога доста солени. Ако облечете партньора си Рак в пелена и се преструвате на негова майка или баща, това ще му хареса, твърдят експерти. Раците обаче никога няма да признаят това.
Лъв
Той иска партньорът му да му се подчинява, за да е в светлината на прожекторите. Лъвовете обичат да бъдат звездите в спалнята и превръщат всяко действие в сценична игра, пълна със светлина, звук, костюми и - ако партньорът им го позволи - камери.
Дева
Родените под знака на Дева не са толкова невинни, колкото си мислите. Техните странности са свързани с първокласната им репутация. Ако Девата почувства, че „твърде много“ се наслаждава на секса, тя веднага ще включи наказание за баланс. Девите също са внимателни към детайлите както в живота, така и в леглото, така че живо се интересуват какво прави партньора им щастлив.
Везни
Везните рядко си позволяват грубости в спалнята. Повечето от техните сексуални фантазии са много елегантни. Ако се облечете в кожа, те ще се радват повече на облеклото, отколкото на вашите действия. Везните обожават любовната игра, която продължава с часове. Те дори нямат нужда да общуват, тъй като са фокусирани върху доставянето на удоволствие на партньора и очакват да получат същото в замяна. Така че, ако не обичате дългите прелюдии, избягвайте да си лягате с Везни.
Скорпион
Очаквайте да получите повече, отколкото сте предполагали. Тази зодия познава анатомията ви по-добре от вашия гинеколог и ще ви научи как да правите секс така, че да се чувствате като прогимназист, независимо колко богат е интимният ви опит. Скорпионът обича да се отдава на фантазии за доминиране и подчинение.
Стрелец
Стрелците обичат процеса на ухажване и спечелване на потенциалния партньор. Докато Стрелецът най-накрая вкара избрания в леглото, той вече се е насладил на по-голямата част от процеса на завладяване, така че вече се оглежда за нова плячка.
Проблемът е, че Стрелецът притежава своя партньор, но държи на собствената си свобода, поради което някои представители на зодията харесват да са обект на желанията на двама партньори и да ги гледат как се борят за вниманието им.
Козирог
Козирозите са изроди в спалнята. На първо място, те се нуждаят от малко прелюдия, тъй като могат да загреят до точка на кипене само за няколко минути. Козирозите се радват на власт, господство и контрол.
Те ще накажат партньора си с бастун, защото демонстрацията на сила ги възбужда. Жените от тази зодия обичат да връзват гаджето си и да го карат да ги моли за всичко.
Водолей
Водолеите са много любопитни изобретатели, но безразлични към проблемите, свързани със секса. Те са като учени в лаборатория.
Повечето Водолеи ще си играят с храната по време на любовната игра, но може да опитат да експериментират с електричество, за да шокират партньора си. Те могат също така да си водят и научни записки за своите сексуални експерименти.
Риби
Рибите са донори по отношение на секса. Имат нужда да се чувстват необходими, а в спалнята им е трудно да откажат на партньора. В известен смисъл Рибите са блудниците в спалнята, тъй като единствената им цел е да дадат на партньора си това, което иска, а те се наслаждават на щастието му. Можете напълно да разчитате на Рибите - те ще реализират с удоволствие всички ваши фантазии.

Публикувана на
08 Юли 2023 година