Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 съвета как да носите дълга пола

Вярвам, че дългите поли са също толкова важни за женския гардероб, колкото и класическата черна пола тип молив. Има толкова много различни начини за съчетаване на дълги поли, които работят за различни поводи и са изключително удобни за носене.
Стилът и функционалността правят дългите поли незаменими. Те също са страхотно допълнение, ако изграждате капсулен гардероб, тъй като наистина могат да се носят по толкова много начини.
Не е нужно да харчите много пари, за да създадете тоалети с дълги поли, просто трябва да бъдете креативни и да следвате тези съвети:
1. Внимавайте с пропорциите
Ключът към доброто съчетаване на дълга макси пола, без да изглеждате ниски, е да балансирате пропорциите. Поради дължина на полата, ще искате да изберете горна част, която ще стегне талията ви и ще изведе погледа нагоре, за да издължи външния ви вид като цяло.
Един от добрите начини да направите това е да комбинирате полата с топ с буфан ръкави. Обемът в рамената е създава илюзията за по-малка талия и силует тип пясъчен часовник.
Друг начин да направите това е да носите по-прилепнала горна част, така че да балансирате пола играеща отдолу. Това помага да не позволите извивките и формата на тялото ви да се изгубят в куп плат.
2. Стегнете талията
Мисля, че златното правило за носенето на дълга пола е да стегнете талията си! Уверете се, че полата ви застава на талията ви на правилното място, за да не се изгуби в цялата материя.
Има много начини, по които можете да стегнете талията си, когато носите по-дълга пола:
Използването на колан подчертава талията;
Завържете ризата си така, че да стои върху ластика на полата;
Носете прилепнал топ в комбинация с макси пола с висока талия;
Втъкнете голям пуловер или блуза в полата, за да подчертаете талията;
Комбинирайте изрязан топ с макси пола с висока талия.
3. Втъкнете в полата
За да внимавате за пропорциите и да подчертаете талията си, както е посочено в съветите по-горе, опитайте да втъкнете своите блузи или големи пуловери, за да допълвате дългата дължина на полата!
Можете също така безпроблемно да сътворите „прибран“ вид, като носите боди с макси пола! Това е толкова прост и страхотен начин да създадете ласкав външен вид за всеки повод.
4. Добавете височина
Друг съвет при оформянето на дълги поли е да избирате обувки с височина! Независимо дали става въпрос за високи токчета или високи ботуши до коляното, които имат по-висока подметка, височината на обувката създава дълъг слаб силует и супер ласкав външен вид.
Ако сте по-ниски избирете обувки с малко токче - това незабавно придава на външния вид по-стилно усещане и издължава силуета.
5. Играйте си с щампите
Опитайте да комбинирате топ с щампа с цветна макси пола, за да привлечете вниманието, или използвайте вертикални плисета, за да придадете по-издължен силует.
Това е малък детайл, който прави голямо впечатление и може незабавно да превърне външния ви вид от невзрачен в страхотен./розали

Публикувана на
15 Юни 2023 година