Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Коя на лорд Минчев му замяза на пухена възглавница

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“


Мария Илиева - тигрица в текстилна джунгла
На пухена възглавница ми замяза Мария Илиева предвид онова, което е облякла. Помня в мамините ракли винаги имаше една калъфка, която изглеждаше така и накрая отиваше на дарак за чепкане. Много стара история, да не ви занимавам... Но, благодаря на известната певица, че ме върна към този спомен. Роклята, облечена от Мария ми пее рефрен от емилдимитрова песен – „Сбогом Мария...“ Странно нещо са дрехите, както и в този случай- могат да те направят да изглеждаш особено. Цветовете следват логиката на джунглата- от изтощено зелено, до пребито лилаво. Никакво слънце не се процежда през шарките, обсебили плата така, че чак накрая забелязах колко фотошоп е използван. Гаджето ми със замислен поглед, докато довършваше червения ни хайвер предположи- абе, дарлинг, тази не е ли онази... Да, мило, тази е Онази. Сбогом Мария, ти си смени роклята на тръгване. Благодаря.
Михаела по-близо до Марадона, отколкото Мадона
Гледам и не вярвам на календара си. Тук Михаела Маринова имитира Мадона или са дошли модни времена, които съм проспал? Бюстието да е извадено над бяла ученическа риза, не смятам, че е сънувал и най-объркания дизайнер на света... Кожената баретка търси съчувствие, възседнала тази инак красива главица. Коженият панталон е апотеоз на всичко, което една звезда от такава величина не бива да носи. Минаха ли Капките? Да не би Маринова да е трябвало да имитира колежка от зората на попфолка? Някоя, която пее Зора е или Зор ми е...
Цитиридис да опита с „малка, черна рокля“ ?
О, пасторе Цидиридис, как сте? Вие ли на Бог говорите или Той на Вас? Това изниква в главата ми, когато гледам този кадър, в който телевизионният водещ ми изглежда досущ като църковен служител. Цялото му изражение сякаш казва- Покайте се, покайте се, идва второ пришествие. Може и така да е, скъпи братко Николаос, но преди второто пришествие, аз съзирам модно произшествие. Как и кому хрумна да те облекат целия в черно- можеше една синя вратовръзка за разнообразие да ти намерят. Черното може да е стилно само под формата на малка черна рокля, а заради някои телесни съображения, аз смятам, че Николаос дори не бива да опитва това. Макар, че може и да му се е искало.
Фики - с мъмрене за модно своеволие
Черно и бяло във Фики се преплитат не, ами направо са го оплели. Чаровният ми приятел се е насадил на оригинално кресло, което щеше да бъде още по-оригинално, ако десена му не съвпадаше с този на ризата. Лабиринтообразната шарка ми предизвиква цветова епилепсия и вместо да го съзерцавам, му се чудя и мая. Трогателно ще бъде ако това е търсен ефект и вероятно са използвали част от тапицерията за ушиването на риза. Или несръчен фотошопист си е играл и е прекопирал шарките върху креслото или обратно. Начинът, по който Фики е седнал, също кърти мивки, не но погледи... Това бабаитско изпружване не уйдисва на млад звезден идол, затова той получава едно дърпане на уши пред целия клас. Моето гадже вика да му дръпна друго нещо, но защо да му дърпам носа, не знам.

Публикувана на
03 Юни 2023 година