Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Да вземат ДНК от детето й, ако искат, тя знае, че това са пълни глупости!“

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев категорично заяви пред "България Днес", че семейството му не се познава с експремиера Бойко Борисов. Неговата сестра Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева продължава да бъде замесвана в придобилото популярност разследване "Барселонагейт".

Според публикации хубавицата е живяла в скандално придобитото от Борисов имение в каталунската столица. Нещо повече - твърди се, че именно Бойко е баща на дъщеричката й Ема. Скандалът отново набра популярност, след като прокуратурата поиска имунитета на лидера на ГЕРБ, за да бъде разследван точно по тази афера. По въпросното досъдебно производство срещу Борисов са били събрани достатъчно доказателства за пране на пари. Още преди няколко години cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвa прoизхoдa нa 5 млн. eврo.
"Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз, никой! Какво ме засяга мен неговият имунитет и "Барселонагейт"? Не спират да замесват сестра ми в това от години. Това са политически работи! Да си се оправят, мен това не ме вълнува по никакъв начин", казва Йовчев в разговор пред "България Днес". Относно това, че съдът е дал разрешение да се вземе ДНК от детето на миската, за да се провери дали действително Бойко Борисов е бащата, Станко каза:
"Да вземат ДНК, да правят каквото искат. Това мен не ме засяга. Аз си имам мое си семейство. Да, сестра ми е част от него. Но аз от години вече съм си самостоятелен и не сме чак толкова близки. Рядко се чувам със сестра ми. И нея не я интересуват тези неща. Тя знае, че това са пълни глупости и изобщо не се занимава", обясни още 34-годишният бивш нападател. Станко каза още, че не следи политическите сътресения в държавата.
"Не ме вълнува политиката изобщо! Вярвате ли, че дори и телевизия не гледам? В България телевизиите са със силните на деня, убедил съм се в това. Когато човекът, на когото сега искат имунитета, беше силен, го подкрепяха. Сега силните са други. Животът не ми зависи от тези политически новини. Когато се оправи политическата сцена в България, тогава предполагам, че никой няма да замесват повече в това. Затова и държавата в момента е в това положение, всичко е объркано", смята Станко Йовчев, спряган за шурей на Бойко.

Публикувана на
02 Юни 2023 година