Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои четвъртък носи промени

Видяна: 9460 пъти

Овен
Ден на пръстена и колелото. Добре е за обвързване. Всичко се променя. Законите действат с нова сила и по нов начин, отношенията изискват промени и напасване. Кръвта се обновява, мислите ни също, всеки може да получи своето откровение за пътя напред. Какъвто и проблем да се появи ще се разреши. Само не губете самообладание и не затруднявайте околните с охкания или забележки.
Телец
Родените в първата декада днес може да направят рисков ход. Луна и Плутон са в конфликт с Юпитер от Телец. Спазвате законовите разпоредби, но някой с когото сте във връзка или съжителство може да ги наруши и да ви постави в неприятна ситуация. Съдбата завърта своето колело и ви поставя в подчинена позиция. Ще се появи с нова сила стар проблем, който вече трябва да се реши.
Близнаци
Ден на пръстена и колелото. Всичко се променя, взимат се решения за обединение на ресурси и интереси. Време е за инвентаризация. Изхвърлят се извън фирмения борд тези, които не се справят със задачите. Заслужилите да чакат повишение и преназначение. Влизат в сила нови закони и разпоредби. Направете нужните корекции, за да ви потръгне в работата и бизнеса.
Рак
Ден на коренната промяна. Луната навлиза в хармоничния ви Скорпион и сключва брилянтни аспекти със Слънцето ви и с планетите в Риби. Ще вдигнете нивото, ще постигнете максимални разултати в работата и дейноста, с която се занимавате. Колелото на съдбата се завърта и което и било отдолу тръгва нагоре. Предстоят благоприятни рокади на работното ви място.
Лъв
Днес нагазвате в чужди води и реакцията няма да закъснее. Приятели може да се обърнат във врагове, но едва ли враговете може да ви станат приятели. Родените в първата декада са в рискова и неблагоприятна юридическа позиция. Не предприемайте необмислени и несъгласувани с близките начинания. Отложете преместването на ново място. Проведете оздравителни процедури.
Дева
Ден на рокади по върховете, които ще се отразят надолу по веригата и ще донесат промени в работата и в начина ви на живот. Когато големите колела се завъртят малките ще се задействат на бързи обороти. Съгласувайте действията си с шефове и партньори, влезте в рамките на новите условия и променените правила. Ако се забавите друг може да заеме желаната от вас позиция.
Везни
Днес се повтарят срещи и ситуации, от които не сте си взели поука и не сте отработили. Колелото на съдбата се завърта и ви среща с тези, с които имате работа за вършене и чувства за изживяване. На прага сте на болезнени избори. Предстои ви преминаване от една среда в друга, а за някой и промяна в дома. Планирайте за утре среща на екипа. Заверете с договор уговореното днес.
Скорпион
Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Юпитер от Телец. Съветът на деня е да не нарушавате закона и да не играете хазартно. Може да изпаднете от една класация. Позволявате на конкуренцията да ви изпревари. Родените в първата декада са на прага на грешен ход. Не продавайте имоти, водете дела, ако се наложи, но си защитете наследството. Не правете аборти.
Стрелец
Ден на пръстена и колелото. Чудесен момент за обвързване, както в професионален, така и в личен план. Съдбата ще се намеси при важни положения и избори в живота ви. Срещате подходящия човек или намирате отдавна търсената работа. Ще се справите с това, което до момента е било проблем във връзките и дейноста ви. Променете излъчване, прическа и визия и нещо друго ще се промени.
Козирог
Днес съдбата завърта своето колело и което е било отдолу, пренебрегнато и подчинено вече надига глава и заема силни позиции. Очертават се детронации и коронации на всички нива. Облечете новите дрехи и разбира се изберете подходящото за случая. Първото впечатление ще е важно и може да ви отвори заключени врати. В сила е максимата „по дрехите посрещнат, а по ума изпращат.”.
Водолей
Ситуацията коренно се променя. Родените в първата декада са в трудно и рисково положение. Може да направите грешен ход и да отстъпите позиция, която по право ви се полага. Не сключвайте неизгодни договори. Поставени сте в трудна ситуация на избор и ще е по-добре, ако успеете да отложите нещата до два дни. Днес конкуренцията се обеднява и ви изолира от играта.

Риби
Промените от предните дни ще ви донесат придобивки. Животът ви ще се подреди по нов начин. Ден на колелото, което е било притиснато и ограничено намира път напред и нагоре. Край с дълъг период на изчакване нещо да се случи и получи. Някой поставя ултиматуми, а друг вече се ползва с повече права и пълномощия. За родените в първата декада се очертават съдбовни събития.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Юни 2023 година