Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Манол Пейков кандидат за Гинес с тъпа идея

Депутатът от ДБ Манол Пейков спокойно може да кандидатства за книгата на рекордите на Гинес едновременно за най-тъпа и най-опасна за живота и здравето на хората идея.
Пловдивчанинът е предложил във Фейсбук електрическите автомобили да бъдат зареждани с ток от вкъщи с удължител, който да минава директно през тротоара.
Явно не си дава сметка, че ако намерението му стане факт, могат да пострадат множество невинни деца, които се разхождат по улиците. Отделно влажното време и обилните дъждове са идеален проводник за множество нещастни случаи.
Меко казано не е преценил изключително вредните последици, които могат да се случат след безумната му идея.
Предложението на депутата е възмутило дори най-верните му фенове в социалните мрежи.
Коментари в мрежата:
Бе: Тоз, Манол,е както повечето от доносническа България,избягал от Карлуково...
Simo: Choveka e prost kato vs v taq koaliciq xaxaxaxа.
Gradskii: Всички реформаторски манолевци се градски леви меки цеви :Д
Норма: Ама нали за да си член, още повече депутат от ДП, трябва да си кръгъл психопат.
Цфътг: Какъв е тоя умствено изостанал недорасъл тъппанар? Тоя иддиот изобщо на училище ходил ли е някога. Не е истина какви маллоумници се кандидатират за парламента. Тоя не става и за хамалин. Даже и за там трябва акъл
„Замин: Те всички от Ппдб са толкова умни, не знам само от къде ги намират такива. Закривайте я тая държава на малоумници.
Абе: Най добре сам да земе да бръкне с два пръста в контакта.
Сатир: Адиот, в контакта напражението е 240, колко ще подадеш на колата. За ампераж, необходим кабел /Сечение/ не коментираме, запали няколко апартамента.
Стали: Шизофренията е клинично състояние,неиното лекуване ,ако изобщо се лекува е описано отдавна в учебника по психиатрия.блиц

Публикувана на
31 Май 2023 година