Новина от категория България
Архив на публикациите

Първата дама прати на психиатър ПП и ДБ

Съпругата на президента Десислава Радева открито призова за психиатрично лечение на лидерите на ПП-ДБ.
"Преди да споделя поста на Irini /бел. ред. Ирини Закидис/, ще пусна малка обява: познавам хора, които дават уроци по български език - лексика, граматика, синтаксис и всичко, свързано с него (българския). Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам /бел. ред. - Цветослава Гълъбова, директор на националната психиатрична болница /), който работи с различни разстройства на личността - от халюцинации за евразийски попълзновения до "аз съм избрания". Ако някой има нужда - на лични. Защото, преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме", написа президентшата.
Под поста си Радева публикува снимка, на която се виждат Кирил Петков и Асен Василев. "Снимката е за разкош, а и за да съм в крак с "промененото" време. И сега... обещания пост: "Аз пак се обърках, приятели. Нали преди година ПП-ДБ викаха "Мутри вън", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо днес пак викат "Мутри вън", когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум?"
Преди ден отново в личния си профил тя написа следното: "Знаете ли, че в Османската империя за главни ибрикчии са избирали главно еничари?! Сигурно и любов е пламвала." /телеграф

Публикувана на
31 Май 2023 година